Open Rails - galerie obrázků a videí

Velice pěkný pohled na vlak Pn 59031 (aktivita od Milana V.). Jeho aktivity sice nevedou v obsazování stanic soupravami, ale spíše kopírují dnešní, téměř prázdná nádraží. Velice se mi líbí použití vysílačky a komunikace strojvedoucího s dispečery. U toho jsem vždy nadšený. ;)
Škoda, že se zde více Milan neprojevuje. Věřím, že by mohl mít věcné podněty pro další rozvoj simulátoru.

RunActivity 2025-10-26 10-50-59.jpg

Ukázka z 3. dílu aktivity Pn 66041, v úseku Kolín - Choceň:

Dane, super! Opět se těším. :)

Jen u té kabiny kdyby někdo třeba @Pikku (Honzí :)) mohl upravit ty blikající budíky při osvětlení kabiny v noci. Nejspíš je mírně vysunout ven, aby se neprolínaly s pultem a dát jim ten FullBright shader, aby i v tunelu byly viditelné tedy za každé situace.

Dane, super! Opět se těším. :)

Jen u té kabiny kdyby někdo třeba @Pikku (Honzí :)) mohl upravit ty blikající budíky při osvětlení kabiny v noci. Nejspíš je mírně vysunout ven, aby se neprolínaly s pultem a dát jim ten FullBright shader, aby i v tunelu byly viditelné tedy za každé situace.
Zatím se seznamuju s Blenderem. Uvidíme jak to bude s očima, časem a náladou, to prosvětlování mě neskutečně vytáčí, to se musím přiznat. Ale v 32bitovém ORTS to nedělá. :-D

Kde že je ten obrázek POKR13? Ten betonový plot od PaV z počátků MSTS, kde má našikmo jednotlivé bloky. Já vůbec netuším, kde všude jsem je použil, tak jsem pod stejným názvem přepsal tyto na nový model. Jenomže délka byla ne přesně 50m, tak netuším, co to udělalo. Já ty prapra ploty nemohu najít.

Kde že je ten obrázek POKR13?
Poštorná, pára je na postrku, takže vjezd od Bořího Lesa. A když už jsme u těch chybek, tak je tam stále kus hlášené troleje, je to kousek za zastávkou chyrvatská Nová Ves, za tím asíčkem v lese, když poedeš směr Lednice:
draty.jpg

Back
Nahoře