Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je bomba... Vypadá to luxusně... Člověk teď moc sice nemá čas, ale jestli někdy teď vyjde tak si ho asi bude muset udělat .... Opět parádní práceZSSKC 751 128 + ZSSKC 751 203 čaká v Diviakoch na odchod smer Horná Štubňa
Zobrazit přílohu 44596Zobrazit přílohu 44597

Snaha je nasimulovať čo najreálnejšie prostriedie dnešnej železnice. Ono zrovna na tomto úseku trate je tá premávka a obsadenie staníc chabé samo o sebe. Určite odporúčam niektoré z novších aktivít..Jeho aktivity sice nevedou v obsazování stanic soupravami, ale spíše kopírují dnešní, téměř prázdná nádraží.
Vidiš to Honzo ještě s k tomu vratiš
Kdepak, jen recykluju stařenky. Modelování už nechám vám mladším.Vidiš to Honzo ještě s k tomu vratiš![]()
tak to joKdepak, jen recykluju stařenky. Modelování už nechám vám mladším.
Ukázka z 3. dílu aktivity Pn 66041, v úseku Kolín - Choceň:
Zatím se seznamuju s Blenderem. Uvidíme jak to bude s očima, časem a náladou, to prosvětlování mě neskutečně vytáčí, to se musím přiznat. Ale v 32bitovém ORTS to nedělá.Dane, super! Opět se těším.
Jen u té kabiny kdyby někdo třeba @Pikku (Honzí) mohl upravit ty blikající budíky při osvětlení kabiny v noci. Nejspíš je mírně vysunout ven, aby se neprolínaly s pultem a dát jim ten FullBright shader, aby i v tunelu byly viditelné tedy za každé situace.
Z toho si nic nedělej. Já odeberu troleje, jedu tam podruhé a stále tam ještě něco zůstalo. Ale nyní je to už opraveno, trolej jsem našel a betonové zdi se přepsaly automaticky na nový model.tak je tam stále kus hlášené troleje