vláčkař Jenda
Pokladník
Možná jsem něco nepochopil nebo spíš moje znalosti nesahají tak daleko do historie, ale proč mají ti brejlovci sběrače?A ještě jedna "FUTURAMA" okružní Ex de la Europa. Jede i přes Brussle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Možná jsem něco nepochopil nebo spíš moje znalosti nesahají tak daleko do historie, ale proč mají ti brejlovci sběrače?A ještě jedna "FUTURAMA" okružní Ex de la Europa. Jede i přes Brussle.

A zrovna u téhle aktivity, je příklad, pokud, že když vyměníš blbě i za stejný typ vozidlo v soupravě hráče a nepřečísliješ zpět consist, jak má být. Tak aktivitu nedohraješ. A poněvač se problémů kolem výměn a problémů s hláškama v aktivitách, které se nezobrazí, poslední dobou roztrhl pytel, dokonce kdyi i u téhle aktivity, i když vše funguje a problém byl právě ve výměně vozu přes TSRE a nepřečíslování consistu, rozhodl jsem se udělat névod na výměny. Bude uveřejněn v patřičném vlákně.A nahradit mašinu stejné řady za jinou si může každý sám.![]()