Open Rails - galerie obrázků a videí

Teda Dane. Zatímco ty si tady denně od rána do večera jezdíš pěkně v kabině a rukavičkách, já jak otrok denně musím od rána do večera ručně kopat terén pro nové tratě. A dynamitem hloubit zářezy. A už pomalu padám na ústa. To je normálně od tebe provokace! :) A pak že existuje spravedlnost. :) :) :)
Ale naštěstí za Rudíkovem do Budišova už se ráz krajiny mění víc do rovin, tak snad to už dám.
V noci se mi o tom zase bude určitě zdát, jak kopu terén.
1301Rudikov.JPG
1301Budisov.JPG

Ahoj Zbyňku.
Je to nádhera a vůbec ti to kopání nezávidím. Já okopával před pár lety barák k odvodnění a myslel jsem, že umřu. A ty celé kaňónu... Uffff. :-)

Dane, v příspěvku 2865, který jsi zveřejnil včera v 7.32 mě zaujal hned první obrázek. Poprvé jsem uviděl 810ku se zděným komínkem z cihel.

Dane, v příspěvku 2865, který jsi zveřejnil včera v 7.32 mě zaujal hned první obrázek. Poprvé jsem uviděl 810ku se zděným komínkem z cihel.
Nevím, čeho je to kryt, měly to 810 OKD a je to součást skinu už víc jak 10 let. Samotného by mne zajímalo, co pod tou krabicí na střeše je? Tipoval bych nějaké doplnění k rádiostanici...

Back
Nahoře