Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ta kabina je taky ze slovenské 736, bylo by špatně kdyby seděla.Ta 742.7 se docela povedla, jen ten pult. Ale tak když se mi podaří dostat na nějakou potvoru, tak nafotím...
Bransouze (trať BP), posun ve stanici.
Já si všiml pluhů, protože v práci vídám 743.2 a s nimi je to snad skoro ve všem shodné. Jinak je to modelově pěkné dílko.Jako modeláře mě na 742.7 štve jedna věc, ale evidentně jsem jediný, komu to vadí tak to budu řešit stejně jako jsem to řešil doposud.
Mě se model líbí a zase tahle strategie vypustit něco ven může mít právě ten správný motivační faktor, aby někdo dodal fotky, druhý z toho poskládal kabinu a třetí doladil fyziku. Už to chce jen čas...Ta kabina je taky ze slovenské 736, bylo by špatně kdyby seděla.To je věčné dilema tvůrcovo - kdy pustit ven model a v jaké podobě. Kdybych měl čekat na kabinu, dopadne to jako s ostatními modely. Nebudou. Jako modeláře mě na 742.7 štve jedna věc, ale evidentně jsem jediný, komu to vadí tak to budu řešit stejně jako jsem to řešil doposud.
V to pevně doufám.Mě se model líbí a zase tahle strategie vypustit něco ven může mít právě ten správný motivační faktor, aby někdo dodal fotky, druhý z toho poskládal kabinu a třetí doladil fyziku. Už to chce jen čas...
Ty jsou ke stažení na Mojevláčky "Dem a Dusso-záloha". A určitě proběhne revitalizace pro ORCZ.Budeš se divit, ale mám jej i v Trainsetu.
Zobrazit přílohu 48084