Open Rails - galerie obrázků a videí

Ta 742.7 se docela povedla, jen ten pult. Ale tak když se mi podaří dostat na nějakou potvoru, tak nafotím...
Bransouze (trať BP), posun ve stanici.
Ta kabina je taky ze slovenské 736, bylo by špatně kdyby seděla. :-) To je věčné dilema tvůrcovo - kdy pustit ven model a v jaké podobě. Kdybych měl čekat na kabinu, dopadne to jako s ostatními modely. Nebudou. Jako modeláře mě na 742.7 štve jedna věc, ale evidentně jsem jediný, komu to vadí tak to budu řešit stejně jako jsem to řešil doposud.

Ta kabina je taky ze slovenské 736, bylo by špatně kdyby seděla. :-) To je věčné dilema tvůrcovo - kdy pustit ven model a v jaké podobě. Kdybych měl čekat na kabinu, dopadne to jako s ostatními modely. Nebudou. Jako modeláře mě na 742.7 štve jedna věc, ale evidentně jsem jediný, komu to vadí tak to budu řešit stejně jako jsem to řešil doposud.
Mě se model líbí a zase tahle strategie vypustit něco ven může mít právě ten správný motivační faktor, aby někdo dodal fotky, druhý z toho poskládal kabinu a třetí doladil fyziku. Už to chce jen čas...

Teď z fleku jsem si vzpomněl na tu hranatou Shimmns na svitky plechů. Jednu jsem nafotil ze všech stran a pak zjistil, že model, který je k dispozici u Čoudy, je mapovaný na jeden bok a pravděpodobně by stačilo i jedno čelo. Zkusil jsem, bohužel, ono je podrnčené i mapování, takže to asi neklapne. Lepší model/zájem o fotky by někdo neměl? ;) Případně rád poskytnu foto dalších už skoro 500 vozidel, kdyby se někomu něco hodilo. Předem upozorním - vše mobilovky. To už ale patří jinam... :)

Mě by jen zajímalo jestli to v těch jednonápravových vozech tak mlátí jako v Regionce. Tedy kdyby s tím zajeli na nějakou nekoridorovou trať.

Mě se model líbí a zase tahle strategie vypustit něco ven může mít právě ten správný motivační faktor, aby někdo dodal fotky, druhý z toho poskládal kabinu a třetí doladil fyziku. Už to chce jen čas...
V to pevně doufám. :-) A pak se ta kabina použije i na jezevčíka 744.7. :-D

Ty by měly být součástí Osoblažky u Pikka. Jinak bohužel, musíme taky počítat s prostorem na webu. Rádi bychom umisťovali i aktivity. Nedá se fakt zachránit celý virtuální svět vláčků a přednost mají vozidla právě ty, ktará používáme s Alcaponem v našich aktivitách.

Back
Nahoře