Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Čeu.
Jel někdo tu aktivitu Labský Soptík po opravě, mimo @1914CZ? Jestli jo, zajímá mne posun ve Veljém Březně a Situace na ONJ při odvěšování vozů. Dík předem za info.
Taky něco přidám k chystané aktualizaci tratě. Aktivita R_770_Praha - Děčín.
Strart- depo M.N.
Odjezd 6:55h
Os_9637 v Kralupech
R_619 při průjezdu kaskádou Chabařovice.
Trmice u Globusu.
R619 po odjezdu z UL Západ - historický záběr- GVD 2006
Potkávačka Roudnice R_619 a R_770
Záběr na AI R_688 v UL Západ
Staré dobré aktivity ožívajú,napr táto skvelá aktivitka EC 130 Bathory od @dvacka v modernom prevedení a v super modernom simulátore Open Rails CZSK má docela šmrnc....
Já jsem na nervy, kolabuje celá AI doprava při pounech, mizí vlaky na reversech a nedodržují WP 3XXxx, takže místo vydání aktivity na obrázcích výš, čekám, že se to snad vyřeší. Neboť tohle je na odstřel.
Náhledy z testu aktivity pro trť 090. Ladí se správné funkce a vzhled současně i na vlákně OR CZSK 2.0. Zde jen scr.
NEx_41326 čeká v Pha Holešovicích dle SŘJ. Jedná se o Traffic
Odjezd !!
Průjezd Bubeneč
Roztoky u Prahy.
Úholičky, potkávačka s Os_9637.
Před Libčicemi - nutno poukázat, jak si sám ubere výkon dost daleko před návěstí Stůj, aby pak nemusel zastavit a znovu se rozjíždět. Moje taktika. Šetříme energie.
Pohled na vjezd do tunelů.
Zde je R_770 hráče na vjezdu do Ústí n.L. - Jih.
Příjezd na hlavní nádraží má sice až v 8.14, ale tolerance +/- 2 minuty je dle mně výborná.
A kde to asi je? Fakt nevím. Rušivý je tam jen ten 2D komín na pozadí. Měl bych ho vyměnit.
Není to Lanškroun? Je to Lanškroun. Ale tady to tenkrát modeloval i osázel Honza Švec, proto je to tam tak nadčasově pěkné. Já vždy vyhořel už při nekonečné pokládce kolejí s náspy a tvarování terénu.
A komín letěl do pryč. Respektive jsem jen přepsal název na jeden z Deteriových komínů. A hned to vypadá líp. (pohled z druhé strany kvůli sluníčku)
Tak u testu Znoemie dílu 2, který předchází dílu hlavního, mi u testu počasí moc nepřeje. Jinak @Icik kecal jsem, že se s párou nejede, ve druhém dílu se jede jen s párou a úplně jsem na to pozapoměl...