Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
- Ve šturcech se musí v této návěstní soustavě návěstidlo "šturc" ponechat. Ve stanicích, kde se křižuje by stačilo jen jedno odjezdové pro trafic, pojedu-li při jako druhý vlak. V koncových stanicích též jedno odjezdové pro trafic.Dan J. napsal:No a když jsme u update tratě, tak bych měl takovýto návrh:
1. Buď smazat všechna návěstidla a nechat ve šturcech skrytá, podobně jako je tomu u tramvají Hradec. A křižovat se dá, jen je třeba pozorně číst hlášky, jenže tramvaj je dvojkolejná a nevím jak by se chovala jednokolejka.
2. Nechat návěstidla, ale prověřit jejich nastavení, což asi bude trochu drbačka.
Toto je otázkou několika minut, jen bude třeba dodat osvědčené počasí. Já žil v domění, že je to počasí z tratě 310 a tak jsem se o něj nestaral.3. Počasí tratě, v zimě v 16:00 světlo jako ve 12 hodin. Co tak použít počasí z DVK, nebo 310-tky?
Toto je též otázka několika minut.4. Promazat objekty vozů (nechat jen třeba nějaký vrak, nebo nepuživaný v trávě), aktivitář si poradí a osadí vozy v aktivitě sám.

Počasí jsem musel ještě trochu vychytat, nakonec jsem použil svoji úpravu, co jsem posílal Zbyňkovi pro BP, poněvač nastal problém se stmíváním a v určitou hodinu nešlo aktivitu nahrát jen přes prvního spuštění volné jízdy a pak aktivity. Nyní už jde "Loadovat" kdykoliv. Já pak Pikkovi pošlu opravu. teď se ale musí vyřešit to zpropadené návěstidlo.Bendík napsal:Osobně jsem taktéž pro počasí z 310-tky.