Cestovatelské ale aj iné aktivity člena Tax

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Niekde na nete som čítal že čím je žena viac zo severu tak tým sú krajšie. Resp. čím chladnejšie tým viac je žena rozvinutejšia a krajšia, myslím si že o ruskách, ukrajinkách, slovenkách švédkach a podobne sa to určite povedať môže.
U nás na slovensku sú najkrajšie ženy z podtatier a okolie banskej bystrice :) :D vlastná skúsenosť

Ešte niečo pre Jirku TK:

Postavičky na terase v City Garden

DSCF3684.jpg

Tento kruh je Námestie Ostapa Bendera. Zrejme najmenšie námestie v Odesse. Ostap Bender je pre Ukrajincov a Rusov niečo ako Jára Cimrman pre Čechov. Akurát že to bol podvodník a Veľký Kombinátor.

DSCF3664.jpg

Interiér kostola Sv. Nikolaja v prístave

DSCF3610.jpg

Niečo pre kolegu Vencu Poisona: Pútač pobádajúci na návštevu Corvin pubu. Čapujú tam rôzne pivo, okrem iného aj Guiness. Inak ono to slúži aj ako dažďový odkvap. Voda kvapká rovno do krígla

DSCF3693.jpg

Niečo pre pánov: Inna, predavačka z obchodu v susedstve, kde mi pani domáca nechávala cukr, kľúče a podobné serepetičky. Zaujímavý sortiment ;) Zvonka je obchod úplne nenápadný ;)

DSCF3701.jpg

Dík, že na mne myslíš, ale to už je na mne moc moderna
Odessa je nové mesto z konca 18-teho storočia. Tam jednoducho gotické či barokové sochy nenájdeš. Čo je z 19-teho a zo začiatku 20-teho storočia sa snažím vyhľadať, ale nie vždy je k tomu vhodné počasie a príležitosť.

Beru na vědomí, mistře ;) Nabudúce budem loviť výhradne také ... ale mám pocit že v Odesse som už vyfotil všetky tri ;)

Valentínska nedeľa v odesskom prístave: ľudí ako maku, lodí tiež, ale mašín poskromne. VL80 na nákladom vlaku a oddychujúci čmel.

vl82.jpg

cmell.jpg

Opäť niečo pre Jirku TK

Výzdoba na opere od Palais Royal Garden:

21_opera.jpg

22_opera.jpg

Pamätník námorníkom z krížnika Potemkin

10_namornici.jpg

Siedmy krát v Odesse:

Pozvánka ku Corvinovi. Dnes čapujú Guiness

14_08_pivo.jpg

Veľký kombinátor Ostap Bender čaká aby vás obtiahol o 20 UH za spoločnú fotku.

14_14_ostap.jpg

Troška erotiky z Odessy- táto cica si vyšla do preplnených ulíc celkom nahá a vôbec sa nehanbí. Deribasivska vo štvrtok v podvečer

1_cica_1.jpg

Back
Nahoře