C3rv
Hradlař
To je MTB ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je MTB ?

Aha super to je komplet stavebnice Jo?Kdepak, to je moje vlastní konstrukce vytištěná na zakázku na SLA tiskárně.
Ale celé to koncipuji tak, aby to šlo bez jakýchkoliv úprav nacvakat právě na pojezd MTB, jehož rozměry jsou s přimhouřením oka to jediné, co je na tom modelu správně. Šupléra toho za poslední půlrok najezdila víc, než za předchozích 20 let.
Sběrače budou z PIKO laminátky (konstrukci pantografu mají sice laminátky užší oproti stejnosměrkám, ale je to jediný smeták tohoto typu na trhu a k tomu špičkově provedený), ostatní bižu budou ND ROCO. Izolátory se musí také vytisknout.
Ty mašiny od MTB jsou dle mého názoru zcela disproporční a hodně odfláknuté. Na druhou stranu konstrukce toho modelu mi prozatím zabrala odhadem stovky hodin a ještě další stovky zabere. Nedovedu si představit, jak obrovské množství kusů by se muselo prodat, abych se tím uživil. Potom chápu, že má-li si to na sebe vydělat (u MTB), asi není jiná cesta, než to "zjednodušit" - ušetřit obrovské náklady na lidskou práci jinak vynaloženou na shánění podkladů a jejich přesné překreslení.
Podvozky pro porovnání. Ten můj je zde ještě bez brzdy a pískovačů.
Zobrazit přílohu 33212
nějaké pantografy se daji objednat od ukrajinského výrobce stavebnic ukrajinských masin potom ti pošlu odkaz do soukromé zprávySběrače budou z PIKO laminátky (konstrukci pantografu mají sice laminátky užší oproti stejnosměrkám, ale je to jediný smeták tohoto typu na trhu a k tomu špičkově provedený)
Zkusím se poptat kamarádaPánové, nemáte někdo prosím nafocenou střechu řady 121 nebo 141? Diky
Nad tou BLS Ae 4/4 jsem zvažoval, jinak chci stavět tu od Pepy Bači121/141 MTB. V pripade stavebnice JB, bych se radsi optal autora, protoze ta ma jiny rozvor podvozku nez MTB. Mozna to je tahle pramati nasi E499.0: https://de.m.wikipedia.org/wiki/BLS_Ae_4/4
To vypada hodně pěkněZnačný pokrok už na vlastní tiskárně
Zobrazit přílohu 33531
Zobrazit přílohu 33529
Originál pro srovnání:
Zobrazit přílohu 33530

Kurnik už teď o ni mam zajem