Kolik je Vám let?

Kolik je Vám let?

• Méně jak 10 let.

Hlasů: 0 0.0%
  • 10-15 let

Hlasů: 8 26.7%
  • 15-20 let

Hlasů: 9 30.0%
  • 20-30 let

Hlasů: 8 26.7%
  • 30-40 let

Hlasů: 1 3.3%
  • 50-60 let

Hlasů: 3 10.0%
  • 60-70 let

Hlasů: 1 3.3%
  • Více jak 70 let

• 40-50 let

• Hlasovalo členů
    30
Fabio napsal:
Jéžišmarjá proč já musím být nejmladší? :D
20.5 mi bylo "pouhých" 13....
Jó, to víš, někdo holt musí být nejmladší... Může tě zachránit jedině to, že do MSTS uvrtáš mladšího bráchu.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Miran napsal:
Fabio napsal:
Jéžišmarjá proč já musím být nejmladší? :D
Jó, to víš, někdo holt musí být nejmladší... Může tě zachránit jedině to, že do MSTS uvrtáš mladšího bráchu.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Můj mladěí brácha má "asi" 10, viděl jsem ho jednou v životě.....to jsou ty naše vztahy v rodině.....
Starší brácha má za dva měsíce osumnáct ale pro něho je MSTS pi......

Fabio napsal:
Jéžišmarjá proč já musím být nejmladší?

Souhlasím s Johnzem, že hravě strčíš do kapsy pár starších - a to nejen odbornou úrovní. Vytrvej a uč se tvořit modely a tratě, protože jednou Ti to staří "bardi" předají. Snad na Tebe ještě zbyde nějaká lokálka v Pošumaví či Jizerských horách. A když ne, vleček je zatím taky dost....

Zároveň si neodpustím jeden postřeh: a jak je na tom s věkem Jirka Maxovic? Má tendenci se vyjadřovat ke všemu, teď však skromě mlčí. Nechci do něj rejpat, jde mi jen o to, abychom mu mohli v jeho významný den pěkně hromadně pogratulovat!

Venny napsal:
Fabio napsal:
Jéžišmarjá proč já musím být nejmladší?

Souhlasím s Johnzem, že hravě strčíš do kapsy pár starších - a to nejen odbornou úrovní. Vytrvej a uč se tvořit modely a tratě, protože jednou Ti to staří "bardi" předají. Snad na Tebe ještě zbyde nějaká lokálka v Pošumaví či Jizerských horách. A když ne, vleček je zatím taky dost....
Ahoj,
diky za optimisticky prispevek (jako od maminky :D)
ono je tu u me s tou vytrvalosti horsi.....ja u niceho nevydrzim mocdlouho......ale zase u MSTS jsem zati mvydrzel nejdele ze vseho
staveni trati pro me neni, to uz spis to modelovani- v tom jsem tedka zarytej.......
nevim v cem bych mel strcit nekoho do kapsy, dyt ja skoro nic nevim a nic neumim :)

Back
Nahoře