Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak to, že mne sa nič negrgá?duuso napsal:Minulú nedeľu 30, ešte teraz sa mi grgá spišská borovička...![]()
Jó, to víš, někdo holt musí být nejmladší... Může tě zachránit jedině to, že do MSTS uvrtáš mladšího bráchu....Fabio napsal:Jéžišmarjá proč já musím být nejmladší?
20.5 mi bylo "pouhých" 13....
Můj mladěí brácha má "asi" 10, viděl jsem ho jednou v životě.....to jsou ty naše vztahy v rodině.....Miran napsal:Jó, to víš, někdo holt musí být nejmladší... Může tě zachránit jedině to, že do MSTS uvrtáš mladšího bráchu....Fabio napsal:Jéžišmarjá proč já musím být nejmladší?
20.5 mi bylo "pouhých" 13....![]()
![]()
![]()
![]()
Neboj, s tvojim rozumom hravo strčíš do vrecka aj zopár starších členov fóra ...Fabio napsal:Jéžišmarjá proč já musím být nejmladší?
Tvoje starosti tak mít...Fabio napsal:Jéžišmarjá proč já musím být nejmladší?
Jéžišmarjá proč já musím být nejmladší?
Ahoj,Venny napsal:Fabio napsal:Jéžišmarjá proč já musím být nejmladší?
Souhlasím s Johnzem, že hravě strčíš do kapsy pár starších - a to nejen odbornou úrovní. Vytrvej a uč se tvořit modely a tratě, protože jednou Ti to staří "bardi" předají. Snad na Tebe ještě zbyde nějaká lokálka v Pošumaví či Jizerských horách. A když ne, vleček je zatím taky dost....