Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Nastaveno bylo dobře, roz... to zas aktualizace vidlí, tohle mně fakt na win štve. A Firefox používám přes 20 let a nikdy to takový bordel nerobilo.Když si tam necháš nainstalovat takové braky, které ti někdo ani neumí nastavit, tak se nediv.
No, tam je toho mnohem víc, už jen, že jde vše přes jejich server, Vypnuto a přenastaveno, jak to má být, oni normálně sledují, kam se člověk dívá, co stahuje, co prohlíží (i když to bude v podstatě asi stejné skoro všude). Jenže, kdo není IT a nerozumí tomu jako já a je běžný uživatel, je v háji, pokud nemá opravdu odborníka, co se mu stará o comp. Naštěstí já takového kámoše mám, co mi staví compy od začátku a zároveň se mi o vše stará a není to jen řadový IT z nějakého kanclu, za což mohu děkovat. Když včera otevřel modem od Vodafone, nestačil se divit, vše přes jejich server, komtrola jako prase a za tohle ještě platím nehorázné peníze. Už se těším, až bude zas volat operátor, jestli nechci navýšit to, či ono...Stejná sranděra je např. whalebone, za chvíli už budeme pod dekou cenzury všichni a všude.
Nechat v té založce jen adresu: "forum.msts.cz" - bez toho "index.php"Hezký den.
Z mobilu mi jede fórum MSTS v pohodě, ale když jsem otevřel záložku ve Firefoxu, nejprve mi byla oznámená stránka fóra, jako útočná a po odkliknutí, že beru na vědomí mi vyskočilo tohle:
Zobrazit přílohu 46567
Na mobilu jsem přihlášen, na PC nikoliv. A v PC se nedostanu ani na vzhled fóra. Ani přes jiný prohlížeč, třeba Google.
Dobrý den.Nechat v té založce jen adresu: "forum.msts.cz" - bez toho "index.php"