Diskuzní fórum XenForo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Stary
  • Datum začátku Datum začátku
Může mi někdo vysvětlit, co se s fórem během dneška (7. 12. 2025) dělo? Buď jsem měl error 503 Service Unavailable, nebo stránky fóra byly úplný rozsypaný čaj.

Teď hlásím, že z mobilu se správně zobrazují SZ i reakce (zvoneček). Že by konečně návrat k normálu? ;)

Jen to pánové nezakřiknout...
Smajlíci stejně ještě nejdou. :(
Jen přímým zadáním znaků pomocí klávesnice. ;)

A když kliknu v záložce "Co je nového" na ikonu "Zobrazit více ... ", tak mě to vrátí na úvodní stránku fóra.

Na mobile to v posledných dňoch ide často tak pomaly, že som vzdal načítanie. A je jedno či som cez wifi, alebo GSM. Na PC je to OK.

A zatím tedy beze změny ani na Androidu ani na Chrome. Nefunguje to ani v soukromých zprávách

Hezký den.
Z mobilu mi jede fórum MSTS v pohodě, ale když jsem otevřel záložku ve Firefoxu, nejprve mi byla oznámená stránka fóra, jako útočná a po odkliknutí, že beru na vědomí mi vyskočilo tohle:

Messenger_creation_4A3E728B-FD05-429F-B192-B346CFC40DE4.jpeg
Na mobilu jsem přihlášen, na PC nikoliv. A v PC se nedostanu ani na vzhled fóra. Ani přes jiný prohlížeč, třeba Google.

Když si tam necháš nainstalovat takové braky, které ti někdo ani neumí nastavit, tak se nediv.

Když si tam necháš nainstalovat takové braky, které ti někdo ani neumí nastavit, tak se nediv.
Nastaveno bylo dobře, roz... to zas aktualizace vidlí, tohle mně fakt na win štve. A Firefox používám přes 20 let a nikdy to takový bordel nerobilo.

Ahoj.
Takže... Žádná Mozila, žádný blok, ale páni operátoři z Vodafone! Začali upřednostňovat šetskovou IP adresu a vekslovat to na servry, ale ty to nepobírají. Proto dnes se mi nechtěl ani aktualizovat Openrails, kde mi hlásilo problém se servrem. Zakázáno v modemu, a už vše jede. Některá aktivita operátorů zdá se mi poněkud nešťastná... Tohle bych já dohromady nedal, ještě že mám kamarády v IT. :-)

Stejná sranděra je např. whalebone, za chvíli už budeme pod dekou cenzury všichni a všude.
No, tam je toho mnohem víc, už jen, že jde vše přes jejich server, Vypnuto a přenastaveno, jak to má být, oni normálně sledují, kam se člověk dívá, co stahuje, co prohlíží (i když to bude v podstatě asi stejné skoro všude). Jenže, kdo není IT a nerozumí tomu jako já a je běžný uživatel, je v háji, pokud nemá opravdu odborníka, co se mu stará o comp. Naštěstí já takového kámoše mám, co mi staví compy od začátku a zároveň se mi o vše stará a není to jen řadový IT z nějakého kanclu, za což mohu děkovat. Když včera otevřel modem od Vodafone, nestačil se divit, vše přes jejich server, komtrola jako prase a za tohle ještě platím nehorázné peníze. Už se těším, až bude zas volat operátor, jestli nechci navýšit to, či ono...

Hezký den.
Z mobilu mi jede fórum MSTS v pohodě, ale když jsem otevřel záložku ve Firefoxu, nejprve mi byla oznámená stránka fóra, jako útočná a po odkliknutí, že beru na vědomí mi vyskočilo tohle:

Zobrazit přílohu 46567
Na mobilu jsem přihlášen, na PC nikoliv. A v PC se nedostanu ani na vzhled fóra. Ani přes jiný prohlížeč, třeba Google.
Nechat v té založce jen adresu: "forum.msts.cz" - bez toho "index.php"

Nechat v té založce jen adresu: "forum.msts.cz" - bez toho "index.php"
Dobrý den.
To tam dohazoval net od Vodafone a mazání nebylo k ničemu.. Díky upřednostňování 6kové IP před 4kovou a nepomohlo nic, z modemu na Vodafone prostě nešla polovina stránek. A bylo jedno z jakého prohlížeče. Z mibilu mi to šlo, bo mám T-Mobile, když jsem dak WiFi, fórum bloklé. Až se se mnou spojil na comp kámoš, vlezl do modemu, zjistil příčinu. Už jede vše.

Back
Nahoře