Skiny Dodo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Aktuálny stav prác na ZSCS 363 097-7 kedže som si po celom týždni a víkende konečne sadol za PC aspoň som jej vymenil lak podvozkov, strechu troška zababral a vymenil pluhy a svetla
Ďalej by malo následovať ladenie farieb, strechy a nakoniec nahodiť tiene.
PS: ZSSK 350 017 a CD 362 039 sa zatiaľ práce na nich nepohli kedže je aj v súkromí na mňa toho veľa ale každopádne tie by som ani neukázal nech aj prekvapenie máte ;)
Shape110.jpg

Takže konečne sa mi podarilo po dlheeeej dobe pozrieť na niečo aj pre Českých Bratov a to ČD 362 039 Šachovka ....
Kto však chce môže pomôcť pri doladení, stačí ak napíšeš buď tu alebo do SZ čo by podľa teba bolo potrebné doladiť.
PS: to tá žltá bodka na čele je len moja pomôcka aby som rozoznal čelá...
train 2015-03-18 19-05-07-233.jpg

Dík Dominiku za Šachovku. :) Ještě by to chtělo vozy SR. :D
Kámo na tom sa pracuje síce je malo času a veľa práce ale budú. Plánujem na Demov model spraviť zopár Bečiek a potom je pred dokončením ZSSKC 363 097 a určite vonku pôjde aj ZSSK 350 017 a jedno obrovské prekvapenie ktoré je veľmi potrebné do MSTS no pokiaľ není aspoň to čo treba ..:D :D ....nebudem prezrádzať :D

Zdravím, stahování skinů 0.004 a 2.012 je pozastaveno, nebo proč mi nejde rozbalit rar s modely? :)
Děkuji za odpověď :)

Tadis: Prepáč že som skôr nereagoval ale bol som v práci. Po tvojom prvom príspevku som to skontroloval na 2-och prehliadačoch a všetko ide ako má...stiahne to aj to rozbalí. Ak môžeš napíš mi aký používaš prehliadač alebo nahraj sem screen danej chyby čo ti píše alebo čo. S pozdravom.

Back
Nahoře