Skiny Dodo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
003 , alebo 025. Nie 025 to nemôže byť. Chýba mu nápis sokv: Ostrava na kabíne medzi prelismi....

to fma_0526 nesedí ani font popisov.
to lakitouch: na 041 zase nesedia ližiny zberačov.

Noo dem ty sa pohybujes v spravnych číslach. je to vtom rozmedzí 003 - 025 :) ale pozerajte len texturu nic ine ani zberace ani okolie co je na tom obrázku čo som pridal. ;) .len čisto skriňu.

Čisto teoreticky by mohla byť 004 aj 009. Inak dosť pripečená otázka, lebo zo skrine to vyčítať nejde a dokumentácia na weboch je žalostná.....

Aby sa nepovedalo že nič nerobím tak pár screenov na ukážku v akom je štádiu 362 001. Dnes sa robilo na podvozkoch ktoré sa budu ladiť, ďalej z nudy som len tak provizorne spravil vnútro kabíny aby nebola zelená ako všetky 362/363 162/163 no a ďalej nasleduje ladenie prechodov bok+ čelo, vyrenderované tiene a podobne. Heklovi moc ďakujem za vymodelovanie naražadiel viď screen. SFCAN068.jpg SFCAN066.jpg SFCAN061.jpg SFCAN063.jpg

Tak keď sú tie vianoce páni dovolím si Vám dať malý darček v podobe sľúbenej ČD 362 001-0 inak ( ES 499.1oo1)
zatiaľ to bude externý odkaz kým Honza nahra na web.
Touto cestou chcem poďakovať niektorým ľudom, ktorý mi pomohli pri tvorbe, kedže do MSTS už aktívne skinovať nebudem. A však netvrdím že cez rok ak bude nudné upršané počasie niečo neposkladám.

Liadem - za pomoc pri ladení a vždy ochotne poradiť
Lukyn - za tvoju foto-dokumentáciu (niektoré ešte mám a nevravím že ich nedokončím)
Hekl338 - za vytvorenie modelu narážadiel na tento model aj napriek tomu že skončil s tvorbou do MSTS
Honza - ďakujem za poskytnutý priestor na webe. Ako som avizoval neznamená že keď končím s aktívnym skinovaním tak že nejaký ten jeden skin nepribudne za ten rok. :)

A ostatným, ktorý sú samozrejme vždy uvedený v Readme každého skinu.
Ďalej na modely-msts.cz by sa mal objaviť ešte jeden darček aký to uvidíte.

!!! Download !!! http://msts-rw.wz.sk/msts-model/cd_362-001_hk.zip

Tak Vám prajem Šťastné a Veselé Vianoce a Šťastný nový rok 2016 nech je lepším rokom ako ten predtým.

SFCAN114.jpg

Děkujeme moc Dodo, krásný počin. ;)

EDIT:
Zabudol som Ti taky popřát krásné Vánoce a taky mám pro Tebe jeden dárek.

Moc DĚKUJI za krásné Eso 362 001 a přeji krásné a pohodové prožití Vánočních svátků ;)

Děkuji moc za tuto nádheru :) určitě ji v novém roce provětrám na nějakém rychlíku ze Šumperka :)

Krása jako vždy! Díky za ni a za celou Tvou tvorbu... Jsem rád, že mé fotky, díky Tobě, nepadly v niveč... (Ikdyž zrovna u této loko nejsem autorem fotek) ;-)

Back
Nahoře