Skiny Dodo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Kebyže mám tiene pre 242 vyzeralo by to lepšie. Tie nemám a strecha bez tých tieňov by vyzerala ešte horšie. Uvidím čo sa s tým dá urobiť.

Dodo tie prelisy tam inak chýbajú......Skús si nájsť nejakú dobrú foto 242 strechy a podľa toho to poskladať napríklad s heklovho peršana......Ak to mapovanie tej strechy samozrejme umožňuje.

Stíny kdyžtak doplním, střechu už mám přemapovanou. Už jsem to pekl Liademovi na tu jeho omalovánku střechy, je to fakt o fous lepší. Říkám, že ten model potřebuje facelift. Vždyť je z roku 2013 :)

jj no pozriem sa na to keď som videl jeho strechu tak som si to uvedomil. Pozriem sa na to a snáď sa nejak podarí. Ono bola by škoda toho ako osobne niesom spokojný s tou strechou ale ta je najhoršia na skinovaní aspoň na mašinách.

Dodo ta 96 bude peckova,aj som si vravel,ze by bollo super zvecnit tento specialne umyty kusok do msts :)
Len furt bola dakde inde nez na vychodnom a ked tu bola tak zahadzana masinamy a na fotky to neslo,ale palec hore :)
Takto specialne to len v cargu vedia umyt :)
Ale aspon volaco,lebo nasi seru nato,vid priklad dvojclennych 363,alebo laminy 042 a 099 su uz tiez chrontave :( co je skoda,,ze sa oto nestaraju :(

To weru hej a udajne,ze za prenajom 100ecok na hodinu :)
No ono volakedy za mojich cias na udrzbe sme bezne po kazdej revizii vsetci piati umyvali kasnu aj podvozky,ale teraz to uz asi nieje mozne :(

Našťastie to už nie je možné. Neviem čo ešte všetko by ste chceli robiť ako kvalifikovaný zamestnanci za 600 - 800 eur. Okrem toho len taká malá pripomienka, že v zimnom období sa veľmi mašiny nezvykli umývať......(to nie je žiadna novinka)

Som si teraz pozeral výkaz o skúškach. Čo tam je pečiatok zo všelijakých školení a skúšok....a príde niekto do tesca vykladať palety bez akýchkoľvek skúšok, čo nepotrebuje ani zmyslovú ani zdravotnú a ani odbornú spôsobilosť a keď dobre zamaká zarobí toľko čo ty ktorému nadávajú do kvalifikovaných zamestnancov. Ale platia ťa ako robotníka a ty by si im ešte aj mašiny umýval.....:eek:

Dem ono masinky sa umyvali aj cez zimu tak isto ako cez leto,proste masina mala emku,tak to bolo automaticke :)
A co sa tyka tych financii,tak hej mas pravdu za malo penez,malo muziky,ale aj tak si myslim,ze by ich to nezabilo :) Ved zas tolko tej roboty nemaju,ked uz ani ta udrzba nieje nic moc :)

Ale,tak peniaze su na blbosti,tak nech sa vedenie stara :)
Ale vsudevseho skin paradny :)

Jojo vectrony nejsou levna zalezitost ale za kvalitu se plati :)
Chtel jsem tym mytin spise rici, ze urcite neni tezke si najmout nekoho kdo by to umyl. Dat par ecek na pivo rict mu co ma udelat a bylo by.

Back
Nahoře