Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Dodo tie prelisy tam inak chýbajú......Skús si nájsť nejakú dobrú foto 242 strechy a podľa toho to poskladať napríklad s heklovho peršana......Ak to mapovanie tej strechy samozrejme umožňuje.
Stíny kdyžtak doplním, střechu už mám přemapovanou. Už jsem to pekl Liademovi na tu jeho omalovánku střechy, je to fakt o fous lepší. Říkám, že ten model potřebuje facelift. Vždyť je z roku 2013
jj no pozriem sa na to keď som videl jeho strechu tak som si to uvedomil. Pozriem sa na to a snáď sa nejak podarí. Ono bola by škoda toho ako osobne niesom spokojný s tou strechou ale ta je najhoršia na skinovaní aspoň na mašinách.
Neodýchujeme ale pokračujeme v tvorbe
Ďalšia moja obeť je ZSSKC 363 096 krásne "umytá"
(Skin zatiaľ v surovom stave a to je naskinovaná skriňa. Bez alfy, bez doskinovaných detailov a podobne. )
Dodo ta 96 bude peckova,aj som si vravel,ze by bollo super zvecnit tento specialne umyty kusok do msts
Len furt bola dakde inde nez na vychodnom a ked tu bola tak zahadzana masinamy a na fotky to neslo,ale palec hore
Takto specialne to len v cargu vedia umyt
Ale aspon volaco,lebo nasi seru nato,vid priklad dvojclennych 363,alebo laminy 042 a 099 su uz tiez chrontave co je skoda,,ze sa oto nestaraju
Nechapu co je za problem vzit hadici koste a umyt ji rucne. Zajimave ze u soukromniku jako je Rj nebo Leo to jde. Ale slovenske crachgo asi nema penize uz ani na to. Hlavne ze zkousi vectrona
To weru hej a udajne,ze za prenajom 100ecok na hodinu
No ono volakedy za mojich cias na udrzbe sme bezne po kazdej revizii vsetci piati umyvali kasnu aj podvozky,ale teraz to uz asi nieje mozne
Našťastie to už nie je možné. Neviem čo ešte všetko by ste chceli robiť ako kvalifikovaný zamestnanci za 600 - 800 eur. Okrem toho len taká malá pripomienka, že v zimnom období sa veľmi mašiny nezvykli umývať......(to nie je žiadna novinka)
Som si teraz pozeral výkaz o skúškach. Čo tam je pečiatok zo všelijakých školení a skúšok....a príde niekto do tesca vykladať palety bez akýchkoľvek skúšok, čo nepotrebuje ani zmyslovú ani zdravotnú a ani odbornú spôsobilosť a keď dobre zamaká zarobí toľko čo ty ktorému nadávajú do kvalifikovaných zamestnancov. Ale platia ťa ako robotníka a ty by si im ešte aj mašiny umýval.....
Dem ono masinky sa umyvali aj cez zimu tak isto ako cez leto,proste masina mala emku,tak to bolo automaticke
A co sa tyka tych financii,tak hej mas pravdu za malo penez,malo muziky,ale aj tak si myslim,ze by ich to nezabilo Ved zas tolko tej roboty nemaju,ked uz ani ta udrzba nieje nic moc
Ale,tak peniaze su na blbosti,tak nech sa vedenie stara
Ale vsudevseho skin paradny
Jojo vectrony nejsou levna zalezitost ale za kvalitu se plati
Chtel jsem tym mytin spise rici, ze urcite neni tezke si najmout nekoho kdo by to umyl. Dat par ecek na pivo rict mu co ma udelat a bylo by.