Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Řekl bych že ne,pokud se mýlím tak mě prosím opravte.Edie napsal:Chtěl jsem se zeptat, jestli je na světě model Slovenske Streli???
Kadr napsal:Řekl bych že ne,pokud se mýlím tak mě prosím opravte.Edie napsal:Chtěl jsem se zeptat, jestli je na světě model Slovenske Streli???
To vím, ale právě to tam už má celkem dlouho, tak nevím, jestli to je ještě aktuální. Měla tato jednotka taky nějaký přípojný vagóny, nebo to byla jenom jednotka?AndrewM napsal:Kadr napsal:Řekl bych že ne,pokud se mýlím tak mě prosím opravte.Edie napsal:Chtěl jsem se zeptat, jestli je na světě model Slovenske Streli???
Neni, ale snad pan Skura to ma ve vyhledu.
Ale notak.....Čouda napsal:Já mám celkem pěknej typák, tak kdyby ho nějaký modelář chtěl...
Tahle jednotka jezdívala solo - měla docela malou kapacitu.Edie napsal:To vím, ale právě to tam už má celkem dlouho, tak nevím, jestli to je ještě aktuální. Měla tato jednotka taky nějaký přípojný vagóny, nebo to byla jenom jednotka?AndrewM napsal:Kadr napsal:Řekl bych že ne,pokud se mýlím tak mě prosím opravte.Edie napsal:Chtěl jsem se zeptat, jestli je na světě model Slovenske Streli???
Neni, ale snad pan Skura to ma ve vyhledu.

NJN, co se dá dělat.Zatím můžem Jardovi držet pěsti ať se povede.Churchill napsal:Slovenská strela je zatím pouze v herním systemu TRS2004 (alespoň něco historického je v TRS, co není v MsTS)