Model Slovenskej Strely

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
Re: Model Slovenske Streli

AndrewM napsal:
Kadr napsal:
Edie napsal:
Chtěl jsem se zeptat, jestli je na světě model Slovenske Streli???
Řekl bych že ne,pokud se mýlím tak mě prosím opravte.

Neni, ale snad pan Skura to ma ve vyhledu.
To vím, ale právě to tam už má celkem dlouho, tak nevím, jestli to je ještě aktuální. Měla tato jednotka taky nějaký přípojný vagóny, nebo to byla jenom jednotka?

Já mám celkem pěknej typák, tak kdyby ho nějaký modelář chtěl...

Naposled editoval moderátor:
Re: Model Slovenske Streli

Edie napsal:
AndrewM napsal:
Kadr napsal:
Edie napsal:
Chtěl jsem se zeptat, jestli je na světě model Slovenske Streli???
Řekl bych že ne,pokud se mýlím tak mě prosím opravte.

Neni, ale snad pan Skura to ma ve vyhledu.
To vím, ale právě to tam už má celkem dlouho, tak nevím, jestli to je ještě aktuální. Měla tato jednotka taky nějaký přípojný vagóny, nebo to byla jenom jednotka?
Tahle jednotka jezdívala solo - měla docela malou kapacitu.

Jarda Skůra má pro Slovenskou Strelu veškeré potřebné podklady včetně podrobných výkresů. A věřím, že dříve či později se k tvorbě dostane, byť skříň bude určitě trvdý oříšek.

Jinak pro Ediho: Slovenská Strela ... M 290.0 ... není jednotka, ale motorový vůz ... a oba vyrobené vozy byly určeny pro provoz sólo.

Pěkný den,
na modelu Slovenské strely M290.0 jsem začal dělat, již před nějakou dobou, pak se práce zastavily a já dal přednost výrobě z ČKD, nicméně M290.0 mám stále ve výhledu, protože je to výzva a pořádně těžký oříšek, ale pokud mě někdo předběhne, jenom dobře, protože zdravá konkurence je jen pro dobro věci

11c74132be10736f0d229d58b3a1b117.jpg

Slovenská strela je zatím pouze v herním systemu TRS2004 (alespoň něco historického je v TRS, co není v MsTS :D )
Originál:
612d8aa5075765ab12414a6cfec189a2.jpg

.. a tuto mám pouze já:
ab9f6d7db57b6555266fafbc92483ead.jpg

Churchill napsal:
Slovenská strela je zatím pouze v herním systemu TRS2004 (alespoň něco historického je v TRS, co není v MsTS :D )
NJN, co se dá dělat.Zatím můžem Jardovi držet pěsti ať se povede.

Back
Nahoře