Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Žena Ťa určite pustí, keď jej pripravíš vhodnú kúpeľ. Dáš ju do vane naplnenej penou. Napríklad s montážnou ... potom Ti určite nebude brániť v odchode na slezinuSe mnou bohužel nepočítat.Ač bych rád, ale člověk míní, ale ženy mění. Takže s některými buď na Olešné pokud bude nebo až za rok snad bude vše tak jak má.
Nic si z toho nedělej, i neměnné termíny se mění. A u nich ani vana s montážní pěnou nezafunguje.člověk míní, ale ženy mění.
Vidíš, kdyby se o týden až dva posunul, mě by se to hodilo. Měl bych víc času na slezinovou aktualizaci. Tak bude poslezinová. Nedá se nic dělat.Nic si z toho nedělej, i neměnné termíny se mění. A u nich ani vana s montážní pěnou nezafunguje.
Najprv jeden, potom aj druhý, to sa musíte opičiť po sebe ?Z vážných rodinných důvodů nemohu přijet.
Mirek
No tak tohle už opravdu, ale opravdu není možný. Přesně tam kde se již konalo 10x. Pod Juliskou 2, Praha 6, Česká republikaJestli mi zbyde čas, dojel bych se na kus oka mrknout a na půl huby pokecat taky.Jakožto Pražák, mám to jednoduché. Ale tak nějak jsem nepostřehl, kde přesně bude místo srazu?
Tak tě tam zítra dopoledne čekámTak Prolam dnes bohužel nedorazí. Ještě se z té chřipky úplně nevylízal. Snad se dám dohromady do zítra![]()