11. setkání příznivců MSTS, Praha

Ahoj, potřebuji vědět od lidí co budou spát a maj zatrhnuto "možná přijedu", jak to s nima vypadá. Mám zamluvených 10 postelí, ale regnutých je 11 z toho 4 co možná přijedou. Tax oznámil, že přijede, tedy Regedit77, Miky945 a Poison.

Se mnou bohužel nepočítat. :( Ač bych rád, ale člověk míní, ale ženy mění. Takže s některými buď na Olešné pokud bude nebo až za rok snad bude vše tak jak má.

Se mnou bohužel nepočítat. :( Ač bych rád, ale člověk míní, ale ženy mění. Takže s některými buď na Olešné pokud bude nebo až za rok snad bude vše tak jak má.
Žena Ťa určite pustí, keď jej pripravíš vhodnú kúpeľ. Dáš ju do vane naplnenej penou. Napríklad s montážnou ... potom Ti určite nebude brániť v odchode na slezinu ;)

Taxi ono je to složitější. :( Ona je totiž rodinná akce, na které prý nesmím chybět, i když tam být nemusím.

Ale na druhou stranu, bych se asi ožral ještě než bych dojel do Prahy. Hold není žena ako Žena.

S Matinem pracujeme nezávisle na sobě a každý vydáváme až nastane svůj čas. Já chtěl jen původně dokončit určitou část Prahy a nakonec jsem rád, že jsem něco přidal, ať aktualizace stojí za to. Nové koleje na Ostravu chci pokládat s vědomím, že jsem dokončil i některé dlouholeté restíky.

Jestli mi zbyde čas, dojel bych se na kus oka mrknout a na půl huby pokecat taky.:) Jakožto Pražák, mám to jednoduché. Ale tak nějak jsem nepostřehl, kde přesně bude místo srazu?

Nafdar!
Je pravda, že jsme po první dekádě spadli do stereotypu a mnoho věcí bereme jako běžnou a neupozorňujeme na ni.
Akce je tu: http://www.zeleznicepodbaba.cz/stanice-techniku/
Před 8h hodinou nerušit a chci vidět jen samé usměvavé tváře ;)

Pro ty, co dorazí později, tak na oběd vyrážíme od 11.30 do oblíbené restaurace U Topolů: http://www.utopolu.cz/
Místa jsou zarezervována v dostatečném počtu, ale není třeba spěchat, protože si na jídlo v tomhle počtu stejně někteří počkáte.

Pa ráno či dopoledne. V.

Dobré slezinové ráno,Alcapone InterCity dorazí cca kolem 9:30.Doufám že tam berou režijky v něm :P :D

Tak Prolam dnes bohužel nedorazí. Ještě se z té chřipky úplně nevylízal. Snad se dám dohromady do zítra :confused:

Back
Nahoře