11. setkání příznivců MSTS, Praha

Malá reportáž zo soboty:
u_topolu.jpg

Pan organizátor a pan moderátor - dual selfie
dual_selfie.jpg

V Praze je blaze:
ondra.jpg

V Praze je blaze podruhé:
mikulda.jpg

V Praze je blaze potřetí:
radost.jpg

Ochrana sluchu v prítomnosti Pepina Postřižinkého je veľmi dôležitá:
ticho.jpg

Postup práce:
postup.jpg
Vznikol nový skin na tému City Elephant
cityelefant.jpg

Na ubytovni straší ... nebezpečný duch Ghost Kebabovič
ghost.jpg

Perfektní slezina. S kým jsem potřeboval něco vyjednat, probrat, ten byl přítomen, D1 byla bez námrazy a bez nehod, co víc si přát.

On tam byl i Poison ? Hlavně, že jsem se mu tahal s DVD, které si objednal a nepřihlásil se :) Ještě že jel Sponka autem a nemusel jsem se s ním nadarmo tahat. 7 giga dat už něco váží. :)
Sranda byla, když jsem doma vystupoval z auta, tak mi vyklouzl telefon z kapsy. Hned mi to došlo, když jsem se kapsoval, protože jsem potřeboval domluvit návštěvu restauračního zařízení a Sponka naštěstí ještě neodjel, protože měl na telefonu hovor. Prohledávám okolí sedadla a telefon nikde. Tak jsem jej druhým telefonem prozvonil a ozval se zapadnutý někde pod sedačkou. Mezi tím mě kamoš prozváněl na jestli na to pivo jdem a já své prozvánění z telefonu, který mám jen na příjem nevědomky přijal. Tak jsem si sám sobě zatelefonoval za 19 korun, jak jsem si pak v hospodě vyjel svůj účet. Ale kdyby se Sponka musel vracet autem s telefonem z Brna, stálo by to víc.
Včera jsem moc ve formě nebyl. Na oběd jen jednu Plzeň a večer jen tři Staroprameny 12° Nějaká únava nebo co.

A co tem model Soběslavi ? Kde to je ? Na které trati ? (V MSTS) :) Deterio se ani nepochlubil.

S kým jsem potřeboval něco vyjednat, probrat, ten byl přítomen,...
To já bohužel napsat nemohu. Potřeboval jsem ještě Pikka, Romana, Zdeňka Itterheima, Pawlika a Edieho. No nevadí, snad příště.

Slezina byla i tak pěkná. Díky za ni.

Koukals na něj jako tele, nenašels v něm spasitele
Tak já nevím, ale snad když někdo známý příjde, alespoň může říct "zdar". Zaregistroval jsem jen, že se tam někde mihnul. Já byl zrovna zaneprázdněn jednáním, ale myslím si, že ozvat by se měl první ten, kdo si něco objedná. Já nikoho po celém areálu nahánět nebudu. Nechce, nechce. Svět se nezboří. Poučení pro příště i když jsem se z minulé sleziny vlastně nepoučil.

No predsa v projekte Trať BP, pripravovaná aktualizácia na smer Tábor - Veselí nad Lužnicí
To by nejprve Jihočeši museli ve velkém sponzorovat, aby bylo něco jako dotace EU a bylo z čeho stavět. Neříkám sice nikdy, ale letos určitě i tak ne.

Michale, však my můžeme zajít na pivo, Praha je malá. Včera jsem to na slezinu nestihnul, měl jsem celý den takový rozfrcaný...málem jsem to nestihnul ani do divadla. :)

On tam byl i Poison ? Hlavně, že jsem se mu tahal s DVD, které si objednal a nepřihlásil se :)
poison se omlouvá, že pozdravil vespolek, a že se s paží nehnal ke každému zvlášť. Sice mi šlo především o DVD s TBP 11, ale když si nastihl tu aktualizaci, bral jsem to jako bezpředmětné. No já myslím, že jej udáš jinde popřípadě mi jej pošli počtou.;)

Tax práve dorazil domov. Musím poďakovať organizátorom aj všetkým zúčastneným. Na slezine panovala výborná atmosféra, ktorá sa pomaly stupňovala a vyvrcholila ako zvyčajne na ubytovni. Nakoniec niektoré fotky ste videli, zbytok neprešiel cenzúrou. Najmä zvukový záznam debaty u Topolů a video z ubytovne :P Dovidenia roka a do dňa ... alebo dovidenia v pekle, priatelia :P

PS: Dúfam že kolegovia sa tiež pochlapia nejakými fotkami ;)

Zvukový záznam od Topolů musí být neposlouchatelný, takový řev neudělali ani tři čmeláci v plným záběru. Ten z ubytovny je ovšem výživa a tak škoda, že se po těch kapkách na spaní tak rychle zaprášilo, mohlo být ještě veseleji, ale v nejlepším se má jít líhat a to jsme taky provedli. Každopádně byla opět sranda a ta Soběslav se nakonec taky povedla ve slušným limitu. ;-)

Zapoměl jsem lajkovat, dohodnutou štábní kultůru je třeba dodržovat :D
Co mám info tak dvacka to odsral horečkou, to bude asi ta kofola požívaná v hlučném prostředí.

Ja děkuji všem za hojnou účast a velice krásně strávený večer. Kdyby bylo video z večera, bylo by to asi nejsledovanější video.
Navšivila nás vzácná návštěva - Robo stavitel v červené bundě
SNC00025.jpg
Helec on tam nemá čáru.
SNC00026.jpg
Aha novej notes.
SNC00027.jpg
A bylo plno.
SNC00028.jpg
Zbyněk prosí o další model.
SNC00029.jpg
Že by tento.
SNC00030.jpg
Být či nebýt, toť otázka.
SNC00031.jpg
Pokus o vyfocení kabiny pro tramvaje do OR.
SNC00032.jpg
Byl jsem pozván na společenskou akci a tohle ucho mě otevřelo.
SNC00033.jpg
Kulturní vložka hlavní hvězdy.
SNC00035.jpg

Back
Nahoře