Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

No predsa v projekte Trať BP, pripravovaná aktualizácia na smer Tábor - Veselí nad LužnicíA co tem model Soběslavi ? Kde to je ? Na které trati ? (V MSTS)Deterio se ani nepochlubil.
Koukals na něj jako tele, nenašels v něm spasiteleOn tam byl i Poison ? Hlavně, že jsem se mu tahal s DVD, které si objednal a nepřihlásil se![]()
To já bohužel napsat nemohu. Potřeboval jsem ještě Pikka, Romana, Zdeňka Itterheima, Pawlika a Edieho. No nevadí, snad příště.S kým jsem potřeboval něco vyjednat, probrat, ten byl přítomen,...
Tak já nevím, ale snad když někdo známý příjde, alespoň může říct "zdar". Zaregistroval jsem jen, že se tam někde mihnul. Já byl zrovna zaneprázdněn jednáním, ale myslím si, že ozvat by se měl první ten, kdo si něco objedná. Já nikoho po celém areálu nahánět nebudu. Nechce, nechce. Svět se nezboří. Poučení pro příště i když jsem se z minulé sleziny vlastně nepoučil.Koukals na něj jako tele, nenašels v něm spasitele
To by nejprve Jihočeši museli ve velkém sponzorovat, aby bylo něco jako dotace EU a bylo z čeho stavět. Neříkám sice nikdy, ale letos určitě i tak ne.No predsa v projekte Trať BP, pripravovaná aktualizácia na smer Tábor - Veselí nad Lužnicí
poison se omlouvá, že pozdravil vespolek, a že se s paží nehnal ke každému zvlášť. Sice mi šlo především o DVD s TBP 11, ale když si nastihl tu aktualizaci, bral jsem to jako bezpředmětné. No já myslím, že jej udáš jinde popřípadě mi jej pošli počtou.On tam byl i Poison ? Hlavně, že jsem se mu tahal s DVD, které si objednal a nepřihlásil se![]()

Video je, ale neprešlo cenzúrou... Kdyby bylo video z večera, bylo by to asi nejsledovanější video.