Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dem, já Ti poradím. Zkus si podle předlohy postavit nějakou reálnou trať a hned pochopíš.dem napsal:Zbyňek ty robíš jednu zásadnú chybu....Vychádzaš s toho čo poznáš. A teda s editoru MSTS. Tam je to naozaj piplačka, ale RW má úplne iný editor a úplne inak sa v ňom aj stavia......
Já o tom básnil když už jsem měl zaděláno, jak jsem měl zaděláno a nešlo s tím už nic dělat.Roman napsal:Moc dobře si Zbyňku pamatuju, když jsi básnil o stavbě do předem vygenerovaného terénu dle leteckých map. A to nemluvím o pokládce kolejí, která je snad stokrát rychlejší (hlavně zhlaví) než v MSTS....
Ale to i v MSTS pokud nebudu stavět podle předlohy. Když si budu v MSTS sázet co chci a kam chci tak to nebude o nic pomalejší než v RW.Roman napsal:Nebo na pár dní.....
Zbyňku, v tom máš pravdu . Ale zase až tolik objektů do trati také nasázet nemůžeš. Počítače z NASA nemámeZbyněk Šemora napsal:Ahoj Romane, díky za vysvětlení, ale každý asi myslíme něco jiného. Určitě pokládání objektů v RW bude mnohem rychlejší, ale já mluvím o tom, že v RW toho budeš vkládat podstatně víc věcí, protože to tento simulátor umožňuje. .....