Train Simulator - obrázky + videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna M@ster
  • Datum začátku Datum začátku
Mirane: Však klasická pesnička, neumíme, nemáme na to školy, nemáme na to hlavy, nemáme čas :-(

Správná připomínka. Já například na stavění tratí do MSTS potřeboval vystudovat železniční průmyslovku s maturitou a 19 let praxe v provozu na dráze :D Jinak by žádná BP neexistovala. :D

Mě nešlo o loco, te jasné, ale o to, že ten můj PC asi neumí takové zobrazení. Je fakt, že jsem nic než to co je originální nezkoušel.

Tak stačí sa u Hekla pozreť aj na zobrazenie MSTS, veď už len to samé je genialné že takú grafiku z MSTS vymáčkol. A nie to RW kde má ešte viac možností k nastavení grafickej karty. Tu je to čisto o stolnom počítačí. Z notebooku sa nedá také maximum dať ani za svet.

Hekl má v simulátoru nastaveno vše na maximum a ještě má vyladěnou grafiku v ovladači. Takový obrázek já taky nedostanu. A když se k němu alespoň přiblížím, tak mám FPS nepoužitelné.

Zdravím,
chystám se na velkou akci v podobě instalace jiného OS a tak jsem se chtěl optat, jak si zálohovat instalaci TS (či jak se to teď jmenuje :rolleyes:) na např. DVD. Kdysi mi byla podarována verze TS 2012, která se mi vloni přes web Steam-u aktualizovala na verzi 2013, ale nemohu si vzpomenout, jakým způsobem si současnou verzi zálohovat. TS 2012 na DVD mám, takže existuje možnost v novém OS nainstalovat právě ji a přes Steam ji zase aktualizovat na TS 2013 ? Holt, jsem zvyklý mít vše na nosičích a vymoženosti typu "instalace přes web apod." jsou pro mě utrpením. :oops:

Předem děkuji za případnou radu jaký postup zvolit.

David

Naposled editoval moderátor:
Davide, v podstatě by mělo stačit zálohovat složku Assets (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\railworks). Potom klasicky nainstaluješ RW, a dokopíruješ tuto složku. Legálně koupené addony od Steamu, by se Ti měli stáhnout samy. Ale znalejší mě jistě doplní/opraví.

Delay napsal:
Tak stačí sa u Hekla pozreť aj na zobrazenie MSTS, veď už len to samé je genialné že takú grafiku z MSTS vymáčkol. A nie to RW kde má ešte viac možností k nastavení grafickej karty. Tu je to čisto o stolnom počítačí. Z notebooku sa nedá také maximum dať ani za svet.

Screeny ode mně zde http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/279&page=14 jsou také z notebooku . Full HD rozlišení , jen to vyhlazování není úplně na max. Ale já jsem spokojen, na mé trati fps za normálních okolností ve scénáři s okolním provozem 25 - 40 fps (v PBO je to podobné, jen více nestabilní) . Pokud bych to hrál v okně při menším rozlišení, můžu "přitvrdit" ve vyhlazování. Ale já raději velké rozlišení, mírně fousaté dráty a fps mírně nad 24. Třeba Michal zase oželí vzhled na úkor vysokého fps ;) . Každý má jiné požadavky...
Ale můj názor je, že Kujoni udělali při update na TS 2013 velký kus práce a ta grafika je hodně dobrá...

Děkuji Ediemu, probádám to.:oops:
Ještě k těm vašim grafikám a TS 2013, jaképak kousky používáte ve svých stolních PC ? U Hekla to asi bude "jinej (cenovej) tým" co ? :D

David

Zálohovat se to dá přímo přes Steam.
Mělo by to být : pravým kliknout na hru/vlastnosti/místní soubory/zálohovat soubory hry... Pak vybereš umístění a spustíš.

Roman napsal:
Zálohovat se to dá přímo přes Steam.
Mělo by to být : pravým kliknout na hru/vlastnosti/místní soubory/zálohovat soubory hry... Pak vybereš umístění a spustíš.

Zdravím,
bylo myšleno toto ...

1c572a89a3e4b92c4ffb85735ebd716e.jpg

...

93bc2893369697cd59c37b889b277fc9.jpg

...

697f0f3137e9cde19e56334a13aaba9d.jpg

Jestliže ano, v posledním okénku se nic k zálohování nenabízí. :(

David

A pardon, měl jsem v knihovně špatný filtr pro seřazení her. Již tam tedy TS 2013 mám, ale zatím ho nelze zálohovat kvůli jakési nedokončené aktualizaci. No, teď už to nějak pořeším. Primární problém byl v tom, kde TS 2013 hledat. Byl tedy v Knihově.

Děkuji za pomoc.

David

Rádo se stalo. Ještě k tomu zálohování. Určitě nic nezkazíš, když si zazálohuješ složku Assets (modely), Content (tratě+aktivity) a Source (zdrojáky, pokud jsi něco tvořil).

Back
Nahoře