Train Simulator - obrázky + videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna M@ster
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím ve spolek, dle mého soudu tento model nevyužívá klasickou ARR, ale pouze simuluje volbu pomalé jízdy do 5 mph.

Pravda, teď jsem na to kouknul znovu a opravdu to funguje jen do rychlosti 5 mil za hodinu..

A k čemu v MSTS ARR.. třeba k tomu, že v loko 150/151 je to kvedlání nahoru a dolů někdy opravdu na palici. Dokvedlám se třeba na 50. stupeň, najednou se objeví stahovačka, musí se zas expres sjet na 0, a poté opět nahoru.. Moje klávesnice mne asi nemá za občasné spuštění MSTS moc ráda :D

chleboun napsal:
Zdravím ve spolek, dle mého soudu tento model nevyužívá klasickou ARR, ale pouze simuluje volbu pomalé jízdy do 5 mph.

To není vůbec pravda. ARR funguje neomezeně a záleží na definici parametru v lua scriptu. Poslední verze DB 120 dokonce při nedostatečném výkonu EDB součinuje s pneumatickou brzdou. Sice tam hapruje přesnost při rozjezdu a brždění ( +/- 5km/h) , ale s tímto nešvarem se potýká třeba i pendolino v reálném provozu. I když pouze o +/-3kmh....
Hlavně tady chlapci srovnáváte nesrovnatelné !
MSTS má na CZ scéně ohromnou základnu vinikajících tvůrců a RW má ohromný potenciál . Bohužel u nás minimální podporu komunity.......

MSTS má na CZ scéně ohromnou základnu vinikajících tvůrců a RW má ohromný potenciál . Bohužel u nás minimální podporu komunity.......
Na to je lehká odpověď, jak někdo postaví nějakou reálnou českou či slovenskou trať do toho pár česko - slovenských modelů mašin a vagonů a uvidíš, jak RW stoupne v podpoře.

Šnek napsal:
Na to je lehká odpověď, jak někdo postaví nějakou reálnou českou či slovenskou trať do toho pár česko - slovenských modelů mašin a vagonů a uvidíš, jak RW stoupne v podpoře.
No,podle mého selského rozumu si myslím,že to nebude až tak horké,protože v MSTS se dělalo od začátku pro zábavu a nadšení,ale dnes v RW bude každej myslet na to,aby vydělal lováče.Souhlasím s Pavlíkem,že RW bude těžce komerční a proto si taky myslím,že brzy odpadne.Co já jsem zažil už her a kde jsou!!! Narovinu dnes bych už zadarmo nedělal ani ň a myslím si že s tímto názorem nebudu jediný.Jak říká Jiřík TK,"každý dobrý skutek musí být po zásluze odměněn" :) :eek:

Naposled editoval moderátor:
Miky to je jeden pohled na věc. Třeba já dělám výhradně pro sebe ale co bych se nepodělil s ostatními, když se ostatní dělí se mnou ;-)

Co se týče mého názoru MSTS v dnešní podobě je pro mě naprosto dostačující a splňuje požadavky co nejvíce se přiblížit realitě. Možná jestli půjde RW dopředu podobnou cestou jako MSTS začnu o tom uvažovat, ale zatím zůstávám u stařičkého MSTS.

Podobne si myslím že MSTS je nenahraditelný. Vyšplhal sa na takú uroven ktorú nemá žiadny simulátor. A všetko je len o SPRAVNEJ inštálacií a porozumení so simulatorom. Čo som videl modely pre RW tak mi prídu ešte také škatulkové. Ked budú aspon na takej urovni ako od hekla a kulicu je reč o inom.

Šnek napsal:
Co se týče mého názoru MSTS v dnešní podobě je pro mě naprosto dostačující a splňuje požadavky co nejvíce se přiblížit realitě. Možná jestli půjde RW dopředu podobnou cestou jako MSTS začnu o tom uvažovat, ale zatím zůstávám u stařičkého MSTS.

Naprostý súhlas. RW, RS a všetky klony ma presvedčia až po tom, keď bude s čím a kde jazdiť. To jest zlatá éra ČSD.
Takisto súhlasím s názorom, ktorý tu vyššie odznel, a to, že nech sa mladí posnažia tak isto, ako sme my prelúskali úklady MSTS a čo to preň a pre vás všetkých vytvorili.
Inak moje zdrojáky sú k dispozícii ku konverzii, ak sa nájde dôveryhodná osoba, ktoré modely vyexportuje.

Tax napsal:
... RW, RS a všetky klony ma presvedčia až po tom, keď bude s čím a kde jazdiť. ...

Oni to už naznačili sami autoři. RS, RW1, RW2 a teď RW3 - vzájemná kompatibilita 0, jen vše za prachy. Tak proč by to nedělali jiní.

Celá věc se má tak, že to bude takové, jaké si to uděláme. Jestli se rozhodneme jít cestou placených addonů, tak z toho bude ta těžce komerční záležitost.

Michal napsal:
Celá věc se má tak, že to bude takové, jaké si to uděláme. Jestli se rozhodneme jít cestou placených addonů, tak z toho bude ta těžce komerční záležitost.

Jde o to, že mi přijde, že za tu cenu mám málo muziky za moc peněz. A jen nový grafický engine, nedožene ty fyzikální boty co tam autoři vyrobili.

Pavlík napsal:
Miky945: nenalezeno... Co tam bylo?
Nepatří to sem,ale ať, CR_340 a 244. Ono pokud se s něčím moříš tři roky,tak tě to naštve. Nechci to otvírat,ale viz zvuky,Zbyňkova trať a jiné. Ještě když jsem psal výše uvedený příspěvek,tak to tam bylo. Navíc 340 i 244 je volně stažitelná.a v .txt je jasně napsané za jakých podmínek. Na své narozeniny plánuju aktualizaci,myslím si,že je už na čem jezdit,ale teď přemýšlím jestli se na to ........?
Vůbec,tato témata by si zasloužila vlastní vlákno i když každej kolem toho chodí,jak kolem horkýho bramboru!

To není vůbec pravda. ARR funguje neomezeně a záleží na definici parametru v lua scriptu. Poslední verze DB 120 dokonce při nedostatečném výkonu EDB součinuje s pneumatickou brzdou. Sice tam hapruje přesnost při rozjezdu a brždění ( +/- 5km/h) , ale s tímto nešvarem se potýká třeba i pendolino v reálném provozu. I když pouze o +/-3kmh....

Dobrý den, myslím že jste můj příspěvek zcela nepochopil. Já jsem se pouze vyjadřoval k možnosti předvolit rychlost do max. 5mph u konkrétního modelu a to class 67. Z jednoho ze tří videí na které jsem odkazoval v mém prvním příspěvku je patrné, že u tohoto modelu není použitá klasická ARR, lze u něj pouze přednastavit rychlost do pěti mil v hodině pro pomalé jízdy. Jestli v reálu tato mašina ARR umí nemohu posoudit nejsem znalec britských železnic. S pozdravem chleboun.

Back
Nahoře