Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Plech napsal:V tom posledním videu je něco, co mi v MSTS občas opravdu chybí.. ARR.
chleboun napsal:Zdravím ve spolek, dle mého soudu tento model nevyužívá klasickou ARR, ale pouze simuluje volbu pomalé jízdy do 5 mph.
Na to je lehká odpověď, jak někdo postaví nějakou reálnou českou či slovenskou trať do toho pár česko - slovenských modelů mašin a vagonů a uvidíš, jak RW stoupne v podpoře.MSTS má na CZ scéně ohromnou základnu vinikajících tvůrců a RW má ohromný potenciál . Bohužel u nás minimální podporu komunity.......
No,podle mého selského rozumu si myslím,že to nebude až tak horké,protože v MSTS se dělalo od začátku pro zábavu a nadšení,ale dnes v RW bude každej myslet na to,aby vydělal lováče.Souhlasím s Pavlíkem,že RW bude těžce komerční a proto si taky myslím,že brzy odpadne.Co já jsem zažil už her a kde jsou!!! Narovinu dnes bych už zadarmo nedělal ani ň a myslím si že s tímto názorem nebudu jediný.Jak říká Jiřík TK,"každý dobrý skutek musí být po zásluze odměněn"Šnek napsal:Na to je lehká odpověď, jak někdo postaví nějakou reálnou českou či slovenskou trať do toho pár česko - slovenských modelů mašin a vagonů a uvidíš, jak RW stoupne v podpoře.
Šnek napsal:Co se týče mého názoru MSTS v dnešní podobě je pro mě naprosto dostačující a splňuje požadavky co nejvíce se přiblížit realitě. Možná jestli půjde RW dopředu podobnou cestou jako MSTS začnu o tom uvažovat, ale zatím zůstávám u stařičkého MSTS.
Tax napsal:... RW, RS a všetky klony ma presvedčia až po tom, keď bude s čím a kde jazdiť. ...
Michal napsal:Celá věc se má tak, že to bude takové, jaké si to uděláme. Jestli se rozhodneme jít cestou placených addonů, tak z toho bude ta těžce komerční záležitost.
Nepatří to sem,ale ať, CR_340 a 244. Ono pokud se s něčím moříš tři roky,tak tě to naštve. Nechci to otvírat,ale viz zvuky,Zbyňkova trať a jiné. Ještě když jsem psal výše uvedený příspěvek,tak to tam bylo. Navíc 340 i 244 je volně stažitelná.a v .txt je jasně napsané za jakých podmínek. Na své narozeniny plánuju aktualizaci,myslím si,že je už na čem jezdit,ale teď přemýšlím jestli se na to ........?Pavlík napsal:Miky945: nenalezeno... Co tam bylo?
To není vůbec pravda. ARR funguje neomezeně a záleží na definici parametru v lua scriptu. Poslední verze DB 120 dokonce při nedostatečném výkonu EDB součinuje s pneumatickou brzdou. Sice tam hapruje přesnost při rozjezdu a brždění ( +/- 5km/h) , ale s tímto nešvarem se potýká třeba i pendolino v reálném provozu. I když pouze o +/-3kmh....