Train Simulator - obrázky + videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna M@ster
  • Datum začátku Datum začátku
Michal napsal:
Vrbam:
No já dal za RW 130,- Kč, tak si nestěžuju.:D:D:D
Čoveče,jak jsi to udělal,já dal 800 a ještě to dostane regedit na ježiška a já nic,protože sem zlobil! :P:
On už to ví,takže nic neprovaluju. :eek:

Naposled editoval moderátor:
Treba vychytiť nejakú akciu Steamu. Robia ich pomerne často. Ja som si kúpil RW za obdobnú sumu. No a update na RW3 bol zadara.

Miky:
Bylo to loni touto dobou. Na Steamu byla jednodenní sleva 85%. Dokonce jsem o tom sem i dával info.

Zdravím, udělal jsem riskantní krok a nakoupil 10 licencí Deluxe verze RW3. Takže kdo by měl zájem a nemá z jakéhokoliv důvodu možnost platit kartou přes internet, tak se ozvěte SZ. Mějte ale trpělivost, na Vánoce odjíždím pryč, takže odpovídat budu nejdřív v pondělí večer.

Myslím si, že minimálně David Hájek bude mít zájem. Dobrý počin

Já se toho nebál a koupil a jsem nadšen. ( takových akci s takovou slevou by mohlo být víc a člověk by pak zajímavé hry neměl potřebu stahovat nelegálně )

Funguje vám RW3 cez STEAM? Mne to už niekoľko dní vypisuje že že hra je nedostupná a mám skúsiť neskôr.

Mně funguje. Zkus ověření mezipaměti. Někdy to pomůže. Ale už jsem se setkal i s tím, že bylo potřeba komplet znovu nainstalovat RW3.

To overenie medzi pamati som nenašiel, ale reinštal zabral. Akurát to bola otrava znova sťahovať. Díky.

0773b9715e400dfed509950501166337.jpg
9e2bf5fcb4941de6dc3f23b894698500.jpg
8fe09bff89b400a19dbdd5ee98346aa5.jpg

3ea8ce33a9cb4f785ffa5e6d2974bd51.jpg

Autor: giovanni71
(nejedná se ještě o finální produkt)

Vážení pánové, tak toto je opravdu skvělá záležitost a těším se moc na zveřejnění. Hluboce se před všemi spoluautory této první kompletní čs. vlaštovky pro RW skláním. I když řada 151 není mojí nejoblíbenější, za RW model ode mě jednoznačně

Ono to bude ještě chvilku trvat. Musíme hlavně pořešit přenos návěstí a digitální rychloměr. Jenže v RailWorks se chování vozidel programuje ve skriptech ne jako v MSTS editací eng. souboru. A to je možné díky Michalovi a jeho práci.
Ale právě proto je možné nastavit chování co nejblíže realitě. To je vidět na krokování kontroleru, šuntování a součinnost EDB - BSE . Tím vším se vyšperkuje perfektní model Michala Hekla. Ale zveřejnění bude až po vydání RW 4 aby jsme mohli podchytit případné změny a eventuelní nové funkce.
Na tomto modelu se vlastně učíme. Až bude komplet hotový skript, nebude prakticky nic bránit vydání všech dostupných lokomotiv řady 350,150 a 151.
Pak přijde na řadu asi nějaký peršing a snad i něco s dieslovým motorem....
Pikku, od outora takového formátu pochvala těší dvojnásob a myslím, že nejen mě.

Roman napsal:
...
Pak přijde na řadu asi nějaký peršing a snad i něco s dieslovým motorem....
...

749 ??? Bo řídící hardware u je. ;)

Jak tak koukám na video,jde o solidní počin. Jen se trošku děsím nutnosti pořídit si asi hodně výkonnou /nákladnou/ sestavu.:oops:

Ať se Vám dílo daří pánové.

David

Back
Nahoře