Train Simulator - obrázky + videa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna M@ster
  • Datum začátku Datum začátku
Paráda!!!!
Jen takový dotaz: Nevím jestli je to technicky možné, ale nešlo by dát nějaké zpoždění u přestavování do polohy stůj? Tzn. u vjezdu, až když vlak zastaví ve stanici a u odjezdu třeba až mine poslední výhybku na zhlaví?

No tady hlavně nebyl ani nahozený (viz "prasátka"). ;) Hlavní vypínače mě teprve ještě čekají. :)

Je mi jasné, že co se týče odbornosti a profesionality to tady nemůže moc obstát, ale rozhodl jsem se natočit komentované video z Train Simulatoru 2015.Je to má první jízda takhle na ostro, takže jsem byl trochu nervózní.Budu rád pokud se podíváte a video třeba nějak okomentujete a ohodnotíte.Děkuji

Děkuji za komentáře a ohlasy u mého 1. videa z TS2015.Proto jsem se rozhodl pokračovat dále a je tu další video.Více info ve videu.Pokud se vám má videa líbí budu rád za ohodnocení a třeba i odběry.Děkuji

Video je hezké, Train Simulátor 2015 je určitě dobrý, ale jdou jezdit na něm i tratě našich tvůrců? Trať BP, 321, 310, Jiříkovy tratě? atd. Zmiňuješ se také ve videu o Open Rail, že je nástavbou MSTS. Není to pravda! OR je nový samostatný simulátor, jen lze na něm provozovat to, co je v MSTS.
Milan

TS2015 je úplně jiný simulátor nekompatibilní s MSTS. Takže žádné tratě z MSTS tam provozovat nelze.
Jinak to video berte s hodně velkou rezervou. Je tam dost omylů i ve faktických informacích. Jednak sám autor zmiňuje, že je laik, a ani tu trať nemá kompletní. Proto mu to dělá to, co dělá.

Já bych se k tomu zdovolením také vyjádřil.Ano musím uznat, že ve videu jsou chyby, ale co se týče OR, tak to je můj názor a doufám, že to tak ve videu vyznělo.Já to tak zatím beru, protože podle mě je k plnohodnotnému využití potřeba MSTS(alespoň prozatím).

Back
Nahoře