Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já si myslím, že nic horšího, jako Praha Smíchov, či ONJ mne potkat nemohlo a s kolejivem jsem si vystačil. Jediné, co je mi trnem v oku jsou obloukové vyhýbky v Úvalech a Českém Brodě. A věřím, že to jednou nevydržím a překopu to do plynulejšího přechodu i z těch A1tpnt3, které jsou sice pro rychlost 60, ale i těch 80 snesou. Trochu sice berany, berany, duc, ale stejně jako v reálu.Dráčik napsal:Veď mňa zo začiatku tiež očaril tento systém, preto som s ním začal, ale keď som spoznal možnosti najnovších X-trackov a medzitým vznikol aj BIN, tak vtedy som horko zaplakal pri stavbe Nových Zámkov.
Tak či tak jedno je isté. Systém Xtracks v dobe začiatku budovania trate Břeclav - Brno už dávno existoval, rešpektoval ho takmer celý svet. Ty si vytvoril ďalší systém, ktorý je dnes úplne zbytočnou komplikáciou v podobe presúvania/premenovávania adresárov s traťami a globálmi. Pritom nemuselo tomu tak byť, dalo sa to pomerne pekne ešte v zárodku odstrániť skôr, než trať nabrala svoj dnešný megarozmer. Ja som za to, aby stavitelia novoprojektovaných tratí používali medzinárodne štandardizovaný systém X-tracks.Zbyněk Šemora napsal:... a s kolejivem jsem si vystačil. Jediné, co je mi trnem v oku ...