Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to nevím co je za problém, já tu aktivitu projel nejméně 40x a to původně začínala z Třebíče potom ze Náměště a vždy to stejný křižováni a bez problému. Asi 30sekund před odjezdem zmizí servis a je postaveno. Ale dějou se věci, jako když jsem dodělal koleje do Brna hl.n. a skoušel jsem to projet aktivitou R666 Junák kde jsem umístil servis aby blokoval vjezdové návěstidlo do Tetčice než přijede protijedoucí Os. Vyskoušel jsem to asi 3x a vždy po příjezdu Os naskočila návěst volno a vše bylo v pohodě. Po čtvrté jsem zůstal stát na vjezdu asi 10min a pak jsem vypnul. V editoru jsem zjistil že servis jede podstatně pomaleji než původně a tak jsem mu s krátil trasu. Po opětovném spuštění jsem měl volno dříve než přijel protijedoucí vlak. V editoru byl zase servis stejně rychlý jako původně. Tak nevím v čem byla chyba.JANíčOK napsal:Spustil som aktivitu s Os 4810 všetko bolo v poriadku až po Brancouz. Tam normálne prišiel osobný ktorý som tam mal križovať, potiahol som až za staničnú budovu tak ako som dostal príkaz, osobák odišiel aj som dostal "odchod" a na odchodovom návestidle stále "stoj" už tam čakám asi 15 min. a stále nič.
Mě se to taky někdy stává na mé trati, že nějaký traffic jede najednou pomaleji, než by měl. Čím to je, nevím. Ale pokud chci aby jel rychle, tak v editoru spustím simulaci aktivity pouze jednou po otevření aktivity. Když tuto simulaci pustím podruhé a povícekráté, tak jede ten inkriminovaný traffic vždy pomaleji a pokud po pomalém projetí opustím editor, tak jede pomalu i ve hře.Luděk napsal:Tak to nevím co je za problém, já tu aktivitu projel nejméně 40x a to původně začínala z Třebíče potom ze Náměště a vždy to stejný křižováni a bez problému. Asi 30sekund před odjezdem zmizí servis a je postaveno. Ale dějou se věci, jako když jsem dodělal koleje do Brna hl.n. a skoušel jsem to projet aktivitou R666 Junák kde jsem umístil servis aby blokoval vjezdové návěstidlo do Tetčice než přijede protijedoucí Os. Vyskoušel jsem to asi 3x a vždy po příjezdu Os naskočila návěst volno a vše bylo v pohodě. Po čtvrté jsem zůstal stát na vjezdu asi 10min a pak jsem vypnul. V editoru jsem zjistil že servis jede podstatně pomaleji než původně a tak jsem mu s krátil trasu. Po opětovném spuštění jsem měl volno dříve než přijel protijedoucí vlak. V editoru byl zase servis stejně rychlý jako původně. Tak nevím v čem byla chyba.JANíčOK napsal:Spustil som aktivitu s Os 4810 všetko bolo v poriadku až po Brancouz. Tam normálne prišiel osobný ktorý som tam mal križovať, potiahol som až za staničnú budovu tak ako som dostal príkaz, osobák odišiel aj som dostal "odchod" a na odchodovom návestidle stále "stoj" už tam čakám asi 15 min. a stále nič.![]()
Bin není nutný, stačí to vhodně nastavit v sigcfg.dat. Teoreticky by to mělo jít s jakoukoliv texturou, ale jistej si s tím nejsem. Pro svojí trať jsem to převzal z trati Київ - Шевченко a radši do toho nerejpalnebulus napsal:Toto je záležitosť binu a textúry dodávanej k nemu - Siglight.ace , ale v trati sa daná textúra volá ináč, takže jednoduché nakopírovanie nastačí. Okrem toho je potom potrebné upraviť veľkosti svetiel návestidiel v súbore sigcfg.dat.
Luděk napsal:Ad fma_0526:
Chtěl bych se zeptat co si mám představit pod pojmem neaktuálním servis?
Jediné co mohu poradit je otevřít AktivityEditor a po odklikáni hlášek stačí jenom uložit a mělo by to být v pohodě. Ale proč Ti naskakují tito hlášky je mi záhadou.fma_0526 napsal:Luděk napsal:Ad fma_0526:
Chtěl bych se zeptat co si mám představit pod pojmem neaktuálním servis?
Soubor servisu bla bla bla je staršího data, prosím uložte jen znovu v editoru aktivit, tak nějak je ta hláška, zatím mi to vyskočilo u všech aktivit na trať 240 + nějaké na 236.
Viděl bych to asi tak,že uživatel nejdříve rozbalil a nakopíroval aktivitu.Pak viděl,že potřebuje stáhnout i vozidla a také tak udělal.Poté opět otevřel aktivitu a hle,hláška,že něco není ono.Luděk napsal:fma_0526 napsal:Ale proč Ti naskakují tito hlášky je mi záhadou.
poison napsal:Viděl bych to asi tak,že uživatel nejdříve rozbalil a nakopíroval aktivitu.Pak viděl,že potřebuje stáhnout i vozidla a také tak udělal.Poté opět otevřel aktivitu a hle,hláška,že něco není ono.Luděk napsal:fma_0526 napsal:Ale proč Ti naskakují tito hlášky je mi záhadou.
Řešení napsal autor tratě sám.Otevřít AE a dát uložit..![]()
alcapone napsal:A nezapoměl si na Bin, jinak 854 a 843 si stáhni znovu. Vrbam udělal pár změn a jsou to instaláky. A rada, než spustím hru s aktivitou, nejdříve spustím conbuildra a tam si ještě zkontroluji zda na něco autor nebo já nezapoměl.
Nebude to náhodou tím, že v posledních verzích 843 a 854 je použit některý z dodatečných indikačních prvků v kabině:fma_0526 napsal:Nemám MSTS první den, tudíž sem na BIN nezapomněl, měl sem 1.7.1022, jenže to nějak blblo, tak sem přešel na tu starší verzi 1.7.0519 to tuším je. 843 a 854 mám stáhnuté ty poslední a právě tyto (854) mi nevytvoří kabinu, CB znám, používám a chyby takto likviduju ... Myslím že sem v tomto nic nezanedbal ...
Napadlo mě ,kam máš směrovaný eng?fma_0526 napsal:alcapone napsal:A nezapoměl si na Bin, jinak 854 a 843 si stáhni znovu. Vrbam udělal pár změn a jsou to instaláky. A rada, než spustím hru s aktivitou, nejdříve spustím conbuildra a tam si ještě zkontroluji zda na něco autor nebo já nezapoměl.
Nemám MSTS první den, tudíž sem na BIN nezapomněl, měl sem 1.7.1022, jenže to nějak blblo, tak sem přešel na tu starší verzi 1.7.0519 to tuším je. 843 a 854 mám stáhnuté ty poslední a právě tyto (854) mi nevytvoří kabinu, CB znám, používám a chyby takto likviduju ... Myslím že sem v tomto nic nezanedbal ...
Maloměřice zatím v plánu nemam, možná Brno dolní. Dostal jsem dneska chybějící sklonové poměry tratí a tak můžu pokračovat do Znojma jak z Okříšek tak i ze Střelic a navíc mám potřebné věci k úseku Znojmo - státní hranice.Čouda napsal:Luděk: Budou v Brně postaveny i Maloměřice? bývalo by to bylo dobré udělat, abychom mohly jezdit náklady v celé své dýlce.
Jj, jen v Hrušovanech n. J. je v tom případě úvrať.Čouda napsal:... Ta trať ze Střelic je vlastně do Hrušovan a potom na Znojmo -říkám to správně viď-....