Trať ČD 240 Jihlava - Brno

Re: Trať ČD240 Jihlava - Brno

LuděkD napsal:
Nezobrazují se mi ale aktivity v trati. Co s tím?
Rád bych si je projel. 8)
Asi je rozbalit a pak se zobrazi :wink:
A inak k trati. Konecne jsem se k ni dostal a musim se pridat ke slovum chvaly. Stvarneni krajiny je velice hezke-husta vegetace. Jeste dobre, ze jsem pred Vanoci upgradnul compa,jinak by jsem si akorat poskakoval :lol: Kvalitni prace, na pracovni verzi az moc

Naposled editoval moderátor:

Luděk napsal:
pajek napsal:
Jo a taky by mě zajímalo kde se dají sehnat tyto vozidla:749 051 a 751 103.Nikde jsem je nenašel.

Ahoj,
Koukal sem že sháníš vozidla která byla v pracovní verzi aktivit a zjistil jsem, že něco není v pořádku. Tak jsem stáhl z internetu trať a zjistil jsem, že kamarád nahrál jenom mojí první pracovní verzi a úpravy co jsem mu posílal (ReadMe atd.), aby mohla být trať zveřejněná tam vůbec nejsou. Snad do konce týdne je dám na internet zveřejnění.

Zdar
Já se moc omlouvám, avšak aktualizace již je na stránkách. Jsou tam opravené aktivity i reskiny, příjemnou zábavu přeje Burák.

Požadovaná stránka není dostupná.Platí na odkaz aktualizace.S pozdravem latich

Tak jsem vše znovu stáhnul a nakopíroval už vše fachá jak má.Skvělá práce,nádherná krajina,jen tak dál.

Luděk napsal:
LuděkD napsal:
Nezobrazují se mi ale aktivity v trati. Co s tím?
Rád bych si je projel. 8)
Měli by být všechny ve složce ACTIVITIES nerozbalené.
Ano, jsou tam.
Já jsem se jen v rychlosti podíval do složky ACTIVITES a nevšiml jsem si, že je to teprve nerozbalené. Už je to v pořádku.

Fakt super krajina.Trať mě dostala mám skoro hotovou aktivitu.Více na mým webu ve screenech. :wink:

Nepřemýšlel jsi ještě vyměnit rychlostníky za novější?

No neviem, asi som blbý, pôvodný global som premenoval a dal tam global zo stránok, do routes som dal trať a ostatné som vyhodil, keď kliknem na "trate a vlaky", tak mi to spadne.

Napadá ma ešte jedna "finta" ktorá ma zhodí do windows aj pri ŽSR150, máš v adresári "activities" nejaký úkol alebo ho máš prázdny? Mne pri ŽSR 150 keď tam nemám žiadny úkol pri základnej ponuke spadne k Billovi, tak pozri toto.

Mám tam apk, chcel som ich rozbalit, ale nešli, tak som ich nechal tak. Patchs tam sú, myslel som, že by to stačilo. Ale spravím nejakú mini aktivitu, hrabat sa v tom, že prečo zas nejdú rozbaliť apk sa mi nechce, skôr budem mať act.

Dodatok: Duuso si jednička, bolo to v tom, človek sa stále učí.

V pohode, ja som takto asi pred 3 rokmi maturoval 2 hodiny v kuse so ŽSR150, keď som mal nervy v čudu zavolal som Jenemu a ten ma taktiež zotrel s adresárom activities.

Hezký večer, tak já jsem s tratí, ani apk souborem žádný problém neměl, ale narazil jsem dneska na zajímavou věc, chtěl jsem použít mašinku 830 224-2 distribuované na stránkách s tratí a použít ji v aktivitě pro trať Opava Olomouc a při spuštění MSTS a kliknutí na aktivitu následuje okamžitý pád hry. Při volné jízdě na tom samém paths jaký mám v akt. v pohodě. Když vyměnim mašinku za jinou, vše v pohodě. Tak si myslím, že bude zakopaný pes někde u té 830. Jinak trať je nádherná, už jsem stihnul projet všechny aktivity k ní přiložené. Přeji hodně úspěchů v roce 2008. S pozdravem Dan. :D

Šnek napsal:

No ono by to chtělo úplně nový model rychlostníku bo na celé trati jsou dost omšelé a s odrazkami.

Zkus se podívat do engu, zda je tam správné směrování na kabinu a zvuky. Zvuky určitě budeš muset změnit.

Hezký večer, tak jsem otevřel eng té 830 224-2 ky a zjistil jsem, že zvuky byly směrované do common snd\snd_mot_vozy od Petra Kapouna, ale to by podle mě nemělo mít vliv nevím, každopádně jsem je přesměroval dle TBP, a pod Name ("CD 830.224-2") nebylo napsáno nic, tak jsem to doplnil z engu 830 159 a ejhle už mi to v aktivitách nepadá. S pozdravem Dan.

pajek napsal:
Jo a taky by mě zajímalo kde se dají sehnat tyto vozidla:749 051 a 751 103.Nikde jsem je nenašel.
Nevím jak ostatním ,ale mě tam ještě chybí toto CDvagUk-r45 až 48 dále _RT_nic ; a _RT_zakr1-sl a sp . Bohužel nevím kde se to dá sehnat a tak bych chtěl poprosit jestli by mi někdo neposlal odkaz kde se to dá sehnat. Díky.

Hezký den, tak jsem dneska opravil pero sebe engy pro 830 108-7 a 224-2 doplnil jsem tam chybějící části a kabimu jsem si přesměroval na nový kab p. Poláka s nočním pohledem, zvuky dle TBP a v aktivitách už to nepadá. Luďku, jestli chcete, tak mě kontaktujte na e-mailu salamandra5.dan@seznam.cz a já vám ty engy pošlu, ať se můžou vyměnit ke stažení na vašich stránkách. Nevím jak je to s autorskými právy, ale problém by podle mě být neměl, kabina je veřejně ke stažení a zvuky jsou směrovaány dle TBP. :?: S pozdravem Dan. :D

Naposled editoval moderátor:

Luděk napsal:
Šnek napsal:

No ono by to chtělo úplně nový model rychlostníku bo na celé trati jsou dost omšelé a s odrazkami.
Rychlostníky s odrazkama jsem viděl na Dvoukolejce.Nevypadají špatně.

Back
Nahoře