Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
selimny napsal:Panove mam problem. Na strankach trati 240 mi nejde tato trat stahnout.Pise mi to, ze webhosting banan.cz neni dostupny. Aktualizace 1 jde. Muzete mi dat primy odkaz??
Diky
heme napsal:U této trati jsem narazil na zajímavou věc. Při venkovním pohledu, který sleduje lokomotivu nebo vagóny je efekt kamery jako u fotoaparátu s velkou ohniskovou vzdáleností, prosimvás, jak se toho dá docílit i u jiných tratí...? Díky
Ano, problém bude opraven v první aktualizací tratě. Budete muset počkat, nechci vydat aktualizaci dříve než bude hotová krajina alespoň do Heršpic. Počítám někdy koncem dubna nebo začátkem května. Momentálně zápasím s krajinou u Střelic a docela mí dává zabratpoison napsal:Pokud se nemýlím tak autor v předchozích příspěvcích psal,že s aktualizací trati dojde k opravě nastavení kamery.Pro nedočkavce stačí vzít soubor camcfg.dat třeba z BP a překopírovat jej v trati 240.Hned je po problému.
Trať nepůjde stáhnout tehdy, když admin na banánu se rozhodne prováděť pokus o aktualizace zabezpečení a upgrady databází ... Či vypne daný web. .. I mě toto udělal jistý pan Carbol u banánu...selimny napsal:Panove mam problem. Na strankach trati 240 mi nejde tato trat stahnout.Pise mi to, ze webhosting banan.cz neni dostupny. Aktualizace 1 jde. Muzete mi dat primy odkaz??
Diky
Po vložení udaného hesla:Luděk napsal:Díky dobrým lidem je zatím možnost stáhnou trať na této adrese: http://rapidshare.com/users/U3M1DX
Moje řeč, vyřeší to problémy s archivy a pro méně znalé nebude instalace trati nepříjemným zážitkemČuřil napsal:A nebylo by lepsi udelat normalni instalacku, tak jak to ma pan Semora ? :idea:
3michal napsal:Prosím vás neviete mi niekto povedať či GLOBAL z tejto trate je kompatibilný s GLOBALom z tratí BP,321 alebo ŽSR 150?
Ďakujem