Trať ČD 240 Jihlava - Brno

Re: Trať ČD240 Jihlava - Brno

Panove mam problem. Na strankach trati 240 mi nejde tato trat stahnout. :( Pise mi to, ze webhosting banan.cz neni dostupny. Aktualizace 1 jde. Muzete mi dat primy odkaz??:( Diky

selimny napsal:
Panove mam problem. Na strankach trati 240 mi nejde tato trat stahnout. :( Pise mi to, ze webhosting banan.cz neni dostupny. Aktualizace 1 jde. Muzete mi dat primy odkaz??:( Diky

hlásím ten samý problém

Omlouvám se za dočasnou nefunkčnost odkazu pro stažení tratě a GLOBALu, kterou z mé strany nemohu nijak ovlivnit. Do vyřešení problému je možno objednat trať na DVD (cena pouze poštovné).

U této trati jsem narazil na zajímavou věc. Při venkovním pohledu, který sleduje lokomotivu nebo vagóny je efekt kamery jako u fotoaparátu s velkou ohniskovou vzdáleností, prosimvás, jak se toho dá docílit i u jiných tratí...? Díky

heme napsal:
U této trati jsem narazil na zajímavou věc. Při venkovním pohledu, který sleduje lokomotivu nebo vagóny je efekt kamery jako u fotoaparátu s velkou ohniskovou vzdáleností, prosimvás, jak se toho dá docílit i u jiných tratí...? Díky

Prostou výměnou souboru camcfg.dat (kterýžto nalezneme v globalu)...

K dojasnění celé situace. Nevím proč,ale instalace trati 240 vám přepíše pohled venkovní kamery ( na klávesnici 2,3,4 ) na naprosto nesmyslný blízký pohled. Doporučuji před instalací zálohovat výše zmíněný soubor a potom opět přepsat. Nad tímto by se měl zamyslet autor jestli tato změna byla myšlená - dle mého názoru jsou tyto pohledy daleko špatněji umístěné než původní.

Pokud se nemýlím tak autor v předchozích příspěvcích psal,že s aktualizací trati dojde k opravě nastavení kamery.Pro nedočkavce stačí vzít soubor camcfg.dat třeba z BP a překopírovat jej v trati 240.Hned je po problému.

No jestli to je v tom souboru, myslím, že by nebyl problém upravit tyto hodnoty na vzdálenější verzi. Nicméně díky za ohlasy :)

Je to ono měl jsem ten samý problém,přepsal jsem soubor camcfg.dat z jiného globalu a funguje to bez problémů.Myslím,že už jsem o tom vedl dialog pár stránek zpět.

Stačí to nainstalovat/rozbalit jinam a pak jen přesunout vše ostatní kromě zmíněného souboru (tak jsem to dělal já).

poison napsal:
Pokud se nemýlím tak autor v předchozích příspěvcích psal,že s aktualizací trati dojde k opravě nastavení kamery.Pro nedočkavce stačí vzít soubor camcfg.dat třeba z BP a překopírovat jej v trati 240.Hned je po problému.
Ano, problém bude opraven v první aktualizací tratě. Budete muset počkat, nechci vydat aktualizaci dříve než bude hotová krajina alespoň do Heršpic. Počítám někdy koncem dubna nebo začátkem května. Momentálně zápasím s krajinou u Střelic a docela mí dává zabrat :wink: . Navíc je problém z webovým prostorem, který budeme muset ještě řešit.

selimny napsal:
Trať nepůjde stáhnout tehdy, když admin na banánu se rozhodne prováděť pokus o aktualizace zabezpečení a upgrady databází ... Či vypne daný web. .. I mě toto udělal jistý pan Carbol u banánu...

Archivy stažené v neděli 10.2.08 cca 16:30:
1) s výjimkou archivu GLOBAL jdou s udaným heslem rozbalit, WinRAR pouze hlásí "Neplatná nebo poškozená informace o autentičnosti", to ale nemá na rozbalení vliv;
2) GLOBAL kromě výše popsané chyby ještě "Nesouhlasí CRC v šifrovaném souboru GLOBAL\TEXTURES\NvstMeNa.ace" a "Neočekávaný konec archivu" ... stahováno download manažerem a opakovaně ... vypadá to na 99% na chybu archivu.

On je ten Global špatný už před zabalením. Ve složce SHAPES jsou soubory, které tam nepatří *.ace .
Taktéž obsahuje zbytečné soubory.thm, .org a .txt.
Dohromady dalších 14MB zbytečných dat v archivu z původního umístění, nový je nepoužitelný.

Prosím vás neviete mi niekto povedať či GLOBAL z tejto trate je kompatibilný s GLOBALom z tratí BP,321 alebo ŽSR 150?
Ďakujem

Čuřil napsal:
A nebylo by lepsi udelat normalni instalacku, tak jak to ma pan Semora ? :idea:
Moje řeč, vyřeší to problémy s archivy a pro méně znalé nebude instalace trati nepříjemným zážitkem :D
Nechci dělat reklamu, ale myslím, že jednoduchým a přesto silným pomocníkem může být Inno Setup :wink:

3michal napsal:
Prosím vás neviete mi niekto povedať či GLOBAL z tejto trate je kompatibilný s GLOBALom z tratí BP,321 alebo ŽSR 150?
Ďakujem

Ani s jedným,lebo má upravený a doplnený tsection.dat,bude kompatibilná po aktualizácii ŽSR 150.

Back
Nahoře