ZSSK B 50 56 20 reko Bc

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku
Nič v zlom , ale keď k tomu niečo máte tak sa vyjadrite......Laikovaní mám dosť aj na FB.....(nie som zástancom laikov)

Vyzerá jak z fotky :) úplne nádhera....si aj prerábal model ? či len skin robíš? aj by som sa opýtal kedy bude ale detaily ešte nie sú ako kukám .....kadiaľ jazdí tento vozeň?

Robo robil texturu....Ja som prekopal model do tejto podoby......Interiér nejaké úpravy čela.

Jasan,diskuzní fórum,ale i s tím lajkem! :D Vím,že jsi kvalitní skinař a modelář a určitě by jsi se tady neprezentoval nějakým nekvalitním nepovedkem!!! :rolleyes:

Parádní obrázky. Už jsem dostal chuť znehodnotit tento krásný, propracovaný model svými texturami:)

Zdravim, model vypadá velice dobře ale pořád mě trápí výška vašich vozů. Při porovnání s fotek vozů vedle řady 36x (realné) a po kouknutí na váš a Heklův model mi pořád nesedí výška tak, jak by měla.Podle typových výkresů je to také cca o 14-12 cm vyšší, než by mělo být. Budete to upravovat,nebo je tohle již uzavřené téma?

Model musí byť aj trochu nepresný, inak by nebol priestor pre vznik ďalšieho od lepšieho modelára ako som ja sám.....Takže ako som sa vyjadril už minule do sz, rozhodne ma tých 14 cm vôbec netrápi..

Model B632 na Webe.....Je to nový model ktorí vznikol vďaka kvalitnej Robovej práci a spolupráci. Model je opatrený 5 stupňovým LOD, čo už je bežný štandard. Model som v MSTS otestoval, tak by nemali byť žiadne chyby....
Príjemné bavenie sa.....

b632.jpg

p.s: zvuky ak nemáte tak si prepíšte.

Back
Nahoře