ZSSK B 50 56 20 reko Bc

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna dem
  • Datum začátku Datum začátku
Jako skutečný, vynikající model parádní patina jako by toho už hodně najezdil a u nás v MSTS teprve začíná a čeká na první aktivitu. Děkuji za něj a myslím si že nejsem sám.

Dodo ma upozornil na chybu v sd súbore, ktorí sa odkazoval na zlí s súbor......Na webe som to opravil, kto chce si to opravte sami a kto sa tomu nerozumiete , stiahnite si ešte raz model. Za chybu sa ospravedlňujem.

Zdravim, model vypadá velice dobře ale pořád mě trápí výška vašich vozů. Při porovnání s fotek vozů vedle řady 36x (realné) a po kouknutí na váš a Heklův model mi pořád nesedí výška tak, jak by měla.Podle typových výkresů je to také cca o 14-12 cm vyšší, než by mělo být. Budete to upravovat,nebo je tohle již uzavřené téma?

Dnes sa mi konečne podarilo s metrom v ruke za výdatnej pomoci mechanika s dielne RD BA.hl pomerať skutočný voz na Ba OK. Ako som správne predpokladal, oblúk strechy mám presný. Napokon práve preto mi to pasuje presne mapovanie na fotku bez deformácie. Kde mohla nastať ešte chyba modelu, bola výška skrine od koľaje a výška skrine od najvyššieho bodu rámu podvozku.....Oba údaje po meraní presné aj na mojom modeli. Kde sa však stala chyba uvidíte s nasledujúceho obrázku.....Tu je tých 10 cm skrytých.Ľaví obrázok je model pred meraním a praví upravený podľa nameranej hodnoty dnes v Ba........Posúďte sami.

new-1.JPG

Ja sa tu bavím čéče len s palcami. Pôvodne som úpravu chcel urobiť len pre RW, ale keď už som to nalodoval, tak to pustím aj pre MSTS......Prví kus upravený s 5 stupňovím lodom.......Keď to vydám, tak prosím starí bez náhrady zmazať, inak bude chaos.....

Super! To jsem rád, že si se na tuto úpravu vrhl a posuneš zase o krok dál tvoje vozy. S Malárdem nás to snad nakopne a udělame ti skiny těchto vozů, kde mám připravené zatim dva skiny vozu řady B(najbrt,zelený),tak snad budeš spokojen :)

Ja sa tu bavím čéče len s palcami.

Dlouho sem uvažoval, jestli k tomu něco napsat, nebo ne ... nakonec tedy ano.

Když položím trochu troufalou otázku "A co více bys k tomu chtěl?" Skutečnost, že děláš KVALITNĚ a dlouho je dávno známá a další fakt, že si dokážeš uvědomit svou vlastní chybu a dokážeš ji bez zbytečných žvástů a 5ti stránkových flame napravit (a že to bylo mnohem složitější než srovnat "čárky" na texturce) mluví samo o sobě a to tady víme asi všichni ... takže "prostě "jen" lajk", další velmi kvalitně odvedená práce, za což jsme (všichni) více než vděční. Navíc si troufám říct, že na Tobě je názorně vidět, že i velmi kvalitní modelář může navíc ještě procházet vývojem a dělat kvalitněji a kvalitněji ... ;)

Takže i já se připojuji k ...
Díky moc Dem-e za zveřejnění;)
...udělal jsi mi velkou radost!

Uznání své vlastní chyby a její nápravu (bez zbytečných keců, ba dokonce ještě přírůstky v rámci opravy) bych za vývoj rozhodně považoval. ;)

A už jen fakt, že takto kvalitní věci jako vycházejí z Tvojí dílny nazvat "odfláknutou robotou", to chce hodně odvahy ...

... ale neplňme to tu "zbytečnostmi".

Pěkný, ten poslední vagon se dá potkat kde? Brázdí železniční síť, či je to nějaký staťák, jako např. onen vagon z ranče?

Back
Nahoře