Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Levitování jsem opravil, ale ty dveře, musíte mi nahlásit přesně na které koleji je to kde obráceně a v celé stanici. Když tak se zeptejte Dana, jak to nasimulovat. Díky němu je v této aktualizaci už několik stanic nadefinováno správně.

No, mě právě vadilo, že v MSTS při jízdě v noci byla všude kolem černá jakou u OLED televizí :) Tak jsem chtěl udělat slabý nádech, jako při jasné noční obloze. Protože je nesmysl, když zhasnu hlavní reflektor, že je kolem 100% černo. Světelného znečištění máme přece všude kolem až moc.
V MSTS to bylo dobrý, ale jakmile jsem se přepnul do OR, tak špatně. Tam jsou i okolní lesy v noci nasvícené. Proto jsem do OR udělal mnohem tmavší textury. Jsou ve složce Textures/Night/Openrails. Tak koukni a vyměň si je. Myslel jsem ,že se to přepne samo. Bohužel na textury mi to nefunguje. A také si nejsem jistý, jestli to nejsou ty samé. V každém případě víš o co se jedná a jestli ti to moc svítí, můžeš je ještě víc ztmavit. Je jich jenom 6. Ale když se teď dívám, jsou černé jak někdo. Asi budou použitelné.

Zvyňku, dále v Poříčanech otvírá vlak vrata do šutru, překontroluj tam prosím peróny.
Poricany_vrata.jpg
Klánovice jakbysmet:
klanovice vrata.jpg

Čau Zbyňku, prosím tě, ono to bude chtít v editoru tratí kontrolu všech nástupišť. On ti tady někdo dávál návod jak, je to jednoduhší, než dělat miniaktivity a kontrolovat to tímto způsoběm, vem si, že mi aktivita načítá cca 4-5 minut a kolik tam máš stanic, to bych tak tři měsíce kontroloval jen zastávky a stanice na tarti, ty to v editoru zkontroluješ najednou. Další chyba otvírání je v Břeclavi:
breclav vrata.jpg

Ahoj Dane. Pěkné vánoční svátky přeji.
Škytáš? Škytáš? :)
Co myslíš, že od rána dělám? Tedy jako bokovku při jiné činnosti. Jinak bych se na to vybodl. :)

Vzpomněl jsem si na tvé Poříčany, tak jedu od Prahy hl n., kde je to také vše špatně. A právě se ukládají tvé Poříčany. Vezmu to až do České Třebové. Každá stanice je save asi na 10 minut. Já nyní v BP93 opravoval jen ČT-Brno-Havlbrod.

Takže vydrž Prťka vydrž. Než projdu celou BP bude Silvestr. Zatím hledej jiné chyby. Do Berouna teď hned nepůjdu.

A vidíš? Stačilo mi kdysi říct, že otevírání dveří je dáno tím zeleným označením. Já to fakt do té doby nevěděl. Ale ani neřešil, protože nic otevíracícho tenkrát nebylo, kromě žabotlamy a regionky.

Dane, ty mi teda dáváš. Jak jedu s označením kolejí, aby se správně otevíraly dveře, tak mi doslova vybuchla Choceň. A přitom tam vše bylo správně, tam jsem nic neměnil. Naštěstí bk soubor vše zachránil. Ale sypu si popel na hlavu, zkusil jsem to ošulit a ukládal jsem až po několika modrých čtvercích. V této oblasti bylo vše správně, jen zastávky bylo nutné přepsat. A najednou Bum. :)
Ale snad Choceň byla jediná, která to odnesla. (atomový výbuch, kdy zmizí většina objektů ve čtverci)

Ahoj Zbyňku, aby toho nebylo málo, v poslední aktualizaci máš špatnou verzi úpravy návěstidel pro OR, po aktualizaci mi všechen traffic dojížděl + 2 minuty, zpomaloval v odbočkách. Pošlu ti mejlem aktuální od Josky, tam to funguje správně.

Ahoj Dane, pošli. Možná budeš mít radost, ale přes svátky jsem ti opravil asi všechny stanice, aby se správně otevíraly dveře. To nemělo konce. Z Berouna do Tábora a z Prahy přes Ostravu do Bratislavy. Šumperk - Hanušovice. Jen jsem ignoroval Břeclav - Brno. Tedy stanice mezi, protože tady asi začne příští rok velká výluka. :)

Ahoj Zbyňku, tentokrát ne chyba a je to v trati již hodně dlouho, já to vždy zapomenu napsat, nechtělo by to v Sekuli posunout tu rampu blíže ke kolejím?
sekule rampa.jpg

Technická, při reko v Židěnicích nemám odjezdová návěstidla směr Svitavy. Když už se dělalo Dolní, mohla se trať do Židěnic od odbočky na Maloměřice opravit dle dnešního stavu.

Back
Nahoře