Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Já si tedď nejsem scela jistý, jestli to není ta točna co se v editoru objevuje jako takový paprsek kolejí přes sebe, jako je v 321, nebo snad tuším Zvolen - Nové Zámky. To s tou točnou by musel upřesnit někdo znalejší OR.

Dane, jestli myslíš model točny, jak je default upravený pro Xtracks, tak jednak ten do kolejiva BP myslím nevejde a za další, je to model k ničemu, protože neexistuje depo, kam by tento model vešel rozměrově. Točna je moc dlouhá na naše poměry.

Ahoj, hlásím chybku, za zastávkou Jmné směr Lichkov levituje sloupek od závor a sloup trolejového vedení:
jamné.jpg

Nevíte někdo proč OR mezi Břeclaví a Brnem háže tuhle rychlost, když je na trati 160 (200 na TM v MSTS tuším)
OR rychlos brecl-brn.jpg
Lokomotiva směr Brno do které přestupuji v Břeclavi kde stojí jako traffic.

A vytáhne ti ten plecháč 120? Stává se, že když jedu s peršingem a je tam maximálka 160, tak TM ukazuje 132, což je rychlost, které musí peršing dosáhnout při TBZ a tudíž je nastavena jako maximální. Podobně jsou na tom některé bardotky - jedu po trati s rychlostí např. 120, ale ORTS TM ukazuje jen 88 km/h, protože ji má mašina nastavenou v engu.

Ahoj, ona asi v engu chyba nebude, to bude spíš záležitost tratě BP a OR, už jsem si podobné chyby všimnul i na trati 321, kde mi OR taky ukazuje nesmysly oproti tabulce rychlosti.
OR rychlos brecl-brn2.jpg
Na tabulce 160 na TM 108 km/h.

Zdravím, moje zkušenost: TM v OR (údaj Limit) ukazuje rychlost trati, pokud je MaxVelocity větší než traťová, jinak zobrazuje MaxVelocity. Proto jsem si u všech eng změnil MaxVelocity na 200km/h a TM ukazuje vždy tu traťovou.

teď to zkouším projet z BV na Brno s 242_269-9 a limit mě to ukazuje 120 tj maximálku mašiny, takže bych to viděl na chybu v Engu.

Už jsem to řešil s joskou, jde o traffic, který se přišibuje k soupravě vlaku od Bohumína, do nějž hráč přeleze a jede do Brna jako Kiss Expres, zatímco přední část vlaku ze které hráč přestoupil na plecháč pokračuje směr Kúty jako Ex 131. Takto blbě mi ukazuje po jiném přestupu TM i na 321čce z Žiliny do Čadce.

Ahoj. Nechce se prosím někdo znalý kouknout na návěstidla na hlavním v Ostravě, všechny vlaky, které mají postaveno do nákladního zůstanou v OR viset na stůj.
OV HLN.jpg
V AE normálně projede.

Ahoj, po projetí návěsti proti stůj mi OR v Brně hodí 0 km/h. a skáče mi záchranka, jak ji v engu zruším? Předem díky, jinak se nehnu z místa v aktivitě.

Tak ne, rychlost je 40, ale záchranná brzda mi skáče na vykopírovaném eng souboru pro OR lokomotiva 240 z TBP, nechápu proč.

Páč tam není vyrušena. Odstavce s xxxxxEmergencyBrake ( 1 ) dej 0. Nebo musíš dát ruční návěst, odbrzdit a pak se vrátit do automatické návěsti.

Ahoj, nevím pořádně kam to mám dát. Nevím koho to je chyba, ale když si nastavím úsek Tisnov - Zdar nad Sazavou tak mi to nastavím návěstidla na směr Brno. Díky za odpověď, popřípadně vysvětlení co s tím.

Ahoj, nevím jak v MSTS, ale od Kútů mi nevjede traffic do stanice Lanžhot a pokud přelezu do soupravy, svítí mi stůj a nepomáhá ani kl. tabulátor.
lanžhot.jpg
Další věc, v noci nemám na trati zastávku Bratislava Železná studienka.
Dan

Mne sa v OR studienka vôbec ako model nezobrazuje ani cez deň a ani v noci, pričom v MSTS je všetko ok. o_O

Back
Nahoře