Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Ahoj Zbyňku, z Mutěnic směrem na Hodonín, cca 3 km před stanicí, levituje tabulka mimo sloupek.
O kousek dál je ještě další levitace...

Přílohy

• Open Rails 2021-01-15 07-39-32.jpg
    Open Rails 2021-01-15 07-39-32.jpg
    851.2 KB · Zobrazeno: 35
  • Open Rails 2021-01-15 07-46-54.jpg
    Open Rails 2021-01-15 07-46-54.jpg
    490.1 KB · Zobrazeno: 32
Napiš který kilometr, protože druhý obrázek není u Mutěnic, ale před Hodonínem, podle předvěstníku. Ale na tom druhém obrázku nic nevidím. Ale i tak se pokusím najít.

Ano, oba dva obrázky jsou při jízdě z Mutěnic do Hodonína.
První obrázek (tabulka mimo sloupek) je pár metrů před kilometrovníkem 35.
Druhý obrázek je těsně za kilometrovníkem 36. Tam se jedná o to, že ten celý sloupek levituje kousek nad zemí.

Přílohy

• Open Rails 2021-01-16 09-15-10.jpg
    Open Rails 2021-01-16 09-15-10.jpg
    840.4 KB · Zobrazeno: 9
  • Open Rails 2021-01-16 09-18-14.jpg
    Open Rails 2021-01-16 09-18-14.jpg
    383 KB · Zobrazeno: 9
Zbyňku co s tebou, řekni.
Od Březové po Svitavy.
Tady někdo psal, že přes Březovou se nedostane, tak jsem to projel od Skalice nad Svitavou v OR a i přes Březovou to bylo skrz na zelenou a na monitoru svítily další zelené na oddílech. Tak netuším, co je za problém.

Já tam kouknu, zda to je i u mne. Hlavně že si Joska dělal prdel z díry v Tatenicích, že mi ochořel počítač.:p

Mám to tam taky tak. V Březové svítí červená už na té návěstní lávce. Odjezdové návěstidlo ukazuje volno, a pak všechny autobloky, i vjezdové návěstidlo do Svitav, jsou na stůj. Monitor svítí ovšem zeleně. V Březové jsou ještě, na tom svitavském zhlaví, trpaslíky v kolejích.

Tak Zbyňku, tady je video, dojel jsem jen do Svitav, dále jsem nevěděl, že je problém, jak je popsáno výš. Video jsem zrychloval během jízdy a OR jsem měl v okně, aby mi neslít editor aktivit. Intensivně makám na R Modrý Portugal a už jsem ze Znojma v Hradci Králové. Nic, zde video:

Nerozumím řeči vašeho kmene.
Díval jsem se na návěstidlo do Svitav, je nalinkováno správně. Na trati se rok nic nedělalo. Jestli nějaká šedesátková vexle, je to možné. Ale udělal jsem testovací aktivitu a vláček normálně projede zelenou ulicí skrz. Nevím s čím bych měl pohnout, abych uspokojil.
svitavy.JPG

Zbyňku, on ti to v Activity Editoru projede, poněvač i OR vidí dle TM zelenou, ale na klacku přitom svítí červená. Porjeď si tu aktivitu v OR, stejně jako já mám natočené to video, fyzicky z vlaku nikolv v AE MSTS. 3 lidem to dělá bordel, mně, Joskovi a Franckovi. Takže je tam někde nějaká chyba. Já tama už taky pěkně dlouho nejel.

Tak jsem tu aktivitu projel a máš pravdu. Chová se to, jako by to bylo statické nefunkční návěstidlo, kde je funkční jenom opakovač.
To opravdu netuším, co s tím.

Nějaké nápady?
:)

Jedině ty oddíly smazat a znovu osadit.

Je vidět, že když se daří, tak se daří, ale je to na hlavním tahu a divím se, že to nikdo ještě nehlásil.

Pánové něco podobného se mě stálo při stavění ZTR, že se mi po práci v editoru něco jinak uložilo a ty návěstidla reagovaly v opačném směru. Schválně zastavte si za návěstidlem a jestli se vám znak nezmění na volno.
Přitom jehlan v editoru byl správným směrem.
Většinou sem musel návěstidlo smazat a osadit a nalinkovat znovu. Jinak já pracuju jen v TSRE5 tak jestli to neudělalo po nějakém jeho zásahu.

Ale i tak máme asi každý jinou verzi tratě, Já mám na té lávce na videu volno.?! Asi záleží, kdo má jakou pracovní aktualizaci.

Já nemám žádnou jinou pracovní aktualizaci. Mám jen ty dvě opravy, co Zbyněk k aktualizaci z 24.12. vydal. Tedy bp_93_91 a bp_93_92.

Zdravím,
otočená návěstidla jsou dobře vidět v OR Track Vieweru (i v MSTS AE) - mají opačně "nožičku".

Back
Nahoře