Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Volná jízda se né vždy chová korektně, hlavně probůh neopravujte návěstidla podle volné jízdy, aby se nestalo, že to pojede tam a pak při tvorbě aktivit to bude blbnout.

V tom Jistebníku byl stejný problém jako ve Svitavách. Opakovač zelené světlo, návěstidlo na stůj. Bylo nutné návěstidlo smazat a znovu osadit a nalinkovat. Už je to funkční. Rozmohl se nám tady takový nový nešvar. Jezděte a testujte dál. Vše opravím.
Jinak jak zde nahlásil m61 celý protokol chyb, podařilo se mi opravit. Některé zatoulané objekty jsem nenašel, ale smazal jsem je podle souřadnic ve worldpadu ručně. Nemohl jsem je v editoru najít, protože měli pivot osazení asi 3 kilometry daleko.
Takže ohledně objektů mám čisto.
chyby.JPG

Zdravím, jak ve volné, tak i v aktivitách po prosincové aktualizaci Jistebník směr Studénka. Projeto vícekrát, vždy na stůj.
Jistebnik.jpg

Vždyť to někdo už psal a Zbyněk to už opravil a v aktualizaci bude oprava. To je to samé jak s tím Velkým Osekem nejdříve číst a potm psát.

Ahoj, z Hradce Králové směrem na Chlumec nad Cidlinou je v Káranicích shozeno na stůj, i když by dle kontroly s opakovačem měla být cesta normálně postavena viz obrázek. Zkoušeno v aktivitě i ve volné jízdě. ;-)
karanice.jpg

Tohle se řešilo před týdnem a už jsem opravil. Asi to někdo napsal do hlášení chyb v MSTS. Ale určitě by stačilo jedno vlákno, aby to bylo přehledné, protože chyby v OR i MSTS jsou totožné. Snad jen s tím rozdílem, že OR chybu projeví i ve volné jízdě. Opravdu se v OR zatím nestaví jinak.

Tohle se řešilo před týdnem a už jsem opravil. Asi to někdo napsal do hlášení chyb v MSTS. Ale určitě by stačilo jedno vlákno, aby to bylo přehledné, protože chyby v OR i MSTS jsou totožné. Snad jen s tím rozdílem, že OR chybu projeví i ve volné jízdě. Opravdu se v OR zatím nestaví jinak.
Aha, tak to se omlouvám. Já to zjistil při práci na aktivitě asi 2-3 týdny zpět, ale než jsem to stihl několikrát otestovat včetně volné jízdy, abych zbytečně neplašil, tak jste to už řešili.. Přiznám se, že dnes jsem vlákno MSTS po volné jízdě nekontroloval.. :-)

Zdravím Zbyňku. Veliká prosba. Jestli to není problém. Dodat nástupiště a přechody viz obr. V jiné aktivitě tam jezdí osobák. Předem díky.a.jpg

Tohle je model nádraží i s perony. Ale tak to tam v té době tehdy vypadalo. Jedině, že bych tam přibalil trávníkový peronek, aby to nebilo do očí. Podívám se. Připadá mi také divné, že tam není nic pro nástup. Koleje vlevo jsou sice podobné, ale mají nástupiště od výpravní budovy.

Může být takto? Ale současně jsem zjistil, že v OR jsou utopené přechody, tak jsem to trochu zvednul.
0902chlumec.JPG

Ale větší průser nastal v Novém Městě nad Cidlinou, jak mne upozornil jeden tester. Vlaky tam jezdí do odbočky mimo koleje ale v MSTS to rovnou spadne. Tam jsem také dával novou stovkovou výhybku, ale pak nějakým nedopatřením jsem přemazal tento čtverec původním souborem. V MSTS by to bylo už neopravitelné. Rozbitá databáze. Naštěstí TSRE to opravit umí. Takže do závad tohle nepište, obrázek je už opravený stav. Navíc tam na nadjezdu poletovala auta jako vznášedla. Také jsem to opravil, most trochu zvedl a pod silnici dal náspy. Uf. tak velký projekt ukočírovat a udržovat......
0902novemesto.JPG

Back
Nahoře