Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Aha. Tak to máš napsat hned. Ale já ani netuším, jestli tam tabulka vůbec byla. Ta je na té jednokolejce od Libně. Asi je to už jiná trať a podle dodatků máš vědět, že po této trati je šedesátka. Když pojedeš od Velkých Pavlovic přes Zaječí do Brna, tak také nemáš za Zaječím rychlostník 160, ale víš, že na této trati 160 je.

Tak zdravím Zbyňku. Hlásím stanice Moravany trolej vedoucí do všech lokálek. A dále posílám fota z Pardubic se zbytky trolejí. Všechny fotky jsou zhlaví Pardubic směr Třebová. Jinak ve stavbě nových úseků a opravě trolejí držím palce a jen tak dále (podle nálady). Moc moc díky ;) ;) ;)a.jpgb.jpgc.jpg

Tak. Další aktivita a další trolej. Znojmo - Zaječí. Trolej je na hodně úsecích. Jak ti mám Zbyňku označit místa kde je a kde chybí?

Nainstaloval jsem z fora tvoji aktualizaci troleje, abych mohl sledovat a hlásit kde je přehlédnuta. Jen mě napiš jak to chceš hlásit. ;)

Je to hrané v OR MG
Tak z tohoto chyby nehlásit, protože tam se trolej zobrazuje nad dynamickými kolejemi. Nezobrazování komplet funguje až v ORCZ/SK Icikovo. Jemu se tam také trolej zobrazovala a pak vydal aktualizaci a už to funguje. Tedy bude nutné zatlačit i na vývojáře klasického OR nebo MG.

Tomu nerozumím
Ke kolejím, nad kterými nemá být trolej se musí ručně změnit parametr z 0 na 2. A výsledek samozřejmě nikde v editorech není vidět a bohužel, nelze se přepínat z editoru do hry na totéž místo. Tedy žádná kontrola není a proto jsem dal tuto výzvu, aby jste to projížděli a hlásili a já to pak ručně vyhledám a zkontroluji.
Má to jedno ale. Nad dynamickými kolejemi ten parametr nefunguje a trolej se zobrazí i když nemá. To jsou pak ty tvé fotky. Proto Icik v tom svém ORCZ/SK něco opravil a trolej se v tom novém našem simulátoru už nezobrazuje i nad dynamickými kolejemi. Tedy musíme držet kolektivu palce, aby tam vše vychytali a dalo se jezdit jenom v ORCZ/SK.
Tedy zapomenuté trolejové dráty hlásit jenom když pojedu v ORCZ/SK.

Teď už tomu rozumím. Díky :) Jinak OR CZ/SK je jedna velká nádhera. Až se vychytají mouchy počítám se stažením. Tak moc tomu zase nerozumím abych ho mohl stáhnout už teď.

Zdravím Zbyňku. Vím že jsem otrava. Prosím tě v Kolíně směr Kolín zálabí chybí tabule před zastávkou( nejsem si jist jestli i směrem do Kolína). Pak na trati Znojmo - Zaječí. Za zastávkou Mutěnice z. směr Čejč přebývá ,,pískáček" viz foto. Přejezd není a není ani ,,pískáček" z druhé strany. Potom Mutěnice směr zastávka je přejezd s kříži a směrem od stanice chybí ,,pískáček". A poslední info. Mutěnice od Znojma chybí před předvěstí vzdálenostní upozorňovadlo se čtyřmi pruhy. Asi ho někdo odnesl do sběru. :) :):) Děkuji

Přílohy

• a.jpg
    a.jpg
    427.6 KB · Zobrazeno: 16
Tak prosím Zbyňku jeden detail. Valy u Přelouče na hlavní trati ( lokálka nevím ) chybí návěst konec nástupiště u obou směrů na obou koncích. Děkuji

Zdravím. Pane staviteli. Vím že nemám v ORMG hlásit chyby troleje. Jen jsem si všiml že mezi Kolín - dílny a Starý Kolín je na přejezdu na obou stranách vidět kus troleje ( viz foto ). :) a.jpg

Tak tohle je dobrý postřeh. Jedná se o falešné koleje, aby auta zastavovala dál od závor. Problém hodně šikmých přejezdů. Tak to tam přepíši.

Stanice Letohrad :)
Nevytočilo se trochu odjezdové návko směr Žamberk ?
RunActivity 2021-09-26 14-59-23.jpg

A ohledně vjezdu do Letohradu od Žamberku. Schází tam zakončení troleje :)
zakonceni.jpg

Jinak co jsem se díval, tak na více místech je tam trolej a bez zavěšení.
RunActivity 2021-09-26 14-50-00.jpgRunActivity 2021-09-26 14-50-29.jpgRunActivity 2021-09-26 14-51-15.jpgRunActivity 2021-09-26 14-51-36.jpgRunActivity 2021-09-26 14-52-39.jpg

A hned kousek za vjezdem z Letohradu směr Žamberk je kousek troleje :) těch trolejí je na tom úseků do Žamberku více :)
Štreka ze Žamberku do Doudleb nad Orlicí :)v pořádku :)
Štreka z Doudleb nad Orlicí do Častolovic :) v pořádku :)
RunActivity 2021-09-26 15-13-48.jpgRunActivity 2021-09-26 15-14-24.jpg

Back
Nahoře