Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, barva stožáru návěstidla má svůj smysl. Návěstidlo pro vlak má červené a bílé pruhy, pro posun modré a bílé, ale například opakovací předvěst má barvu šedou, jako je na obrázku a ta má základní návěst žlutá s bílým světlem. Červenou na takovém návěstidle nikdy neuvidíš.Tak to návěstidlo svítí furt stejnou barvou, i když už je odšibováno.
Lze to vyřešit tak, že v případě šikmého přejezdu se vloží tříkolejný úsek. Model se potom přepíše na jednokolejný, ale datábazově tam ty dvě krajní koleje zůstanou a auta zastavují před nimi.![]()

Horší závada ale je vybočení kolejí asi o 2 km zpět před tunelem do Ouholic. Já to projížděl vždy obráceně. Včera jedu tímto směrem poslední zkušební jízdu a tak to hodilo do boku, že jsem myslel, že vypadnu. Hned jsem tam poslal traťovku s podbíječkou. To dělá někdy TSRE5, kdy se databáze spojí šikmo. Stačilo jen vypnout a zapnout databázi nad kolejí. Pak se to srovná.Nulová rychlost na rychlostníku od Nelahozevsi na Kralupy

Bohužel byly špatně úplně všechny vjezdy z obou stran. Protože mi na všech VN chyběl další link pro čtvrtou šedesátku a ten všemi opěvovaný, ale na tohle hloupý, TSRE5 neumí nalinkovat rychlost před výhybku proti hrotu, aby v tomto případě se na obě koleje mohlo jet 60.Na pravo.