Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Když jedu do Velkého Oseku z Chlumce severním ramenem (plynulá jízda dál na Kolín), těsně před vjezdem do stanice se projeví "náraz" a simulátor hlásí vykolejení. Jako by tam bylo skryté zarážedlo, pokud něco takového existuje (jako přirovnání). Trasa se zdá souvislá.

Dane. To je líheň speciálních kolejí. Z dynamických kolejí nasekané různé rozměry a přes Dynatrax pak vyrobené varianty s náspy. Jenom koleje v oblouku se neuchytily, protože při naklopení násep zmizí. Tak používám jenom rovné. Například mám kolej A1t100mstrt.s. A chci pod ní osadit násep. Tak v TSRE5 kliknu na tuto kolej a edituji název. Když přepíši na A1t100mstrt1N.s (doplním do názvu na konec 1N), tak mám klasickou kolej s náspem. Pokud doplním KN, tak mám koridorovou kolej s náspem. Ostatní varianty jsem zatím nedělal, proto jsem tam to kolejiště za Smiřicemi zatím nechal. Ale stejně jsem už zapomněl, jak jsem s tímto pracoval.

A já se těšil na vlečku elektrárny. :) Ne, vážně, dík za objasnění, nevěděl jsem, zda to není nějaká chyba u mne v trati.

Ahoj Zbyňku. Moc bych prosil, nešlo by dotáhnout, až budeš mít čas tři věci, fakt bijících do očí?
1. V Čatolovicích chybí celá vlečka Isoveru, která jde vidět z nádraží a je tam zelená lacka.
2. V Hradci Královí chybí polovina kolejí depa, směrem dozadu od nádraží.
3. Ve velkém Oseeku, chybí polovina nádraží, jako takového a to je fakt dost bijící do xichtu.
Koukni:
v osek.jpg

Vím, že stavíš momentálně jinde, ale kdyby jsi si třeba poodskočil, tak aspoň ten Velký Osek a depo v Hradci by bylo fajn. :)

"Já vím, Bohumile, já vím". V tom Oseku to nešlo, protože jsem narazil na strop v objektech na čtverec. A podobné to bylo i jinde.
Ale také jak mám stavět koleje v Hradci, které jsou mimo plánky stanic, když tenkrát jsem nestavěl na leteckých mapách a tehdy vlastně ještě ani moc neexistovaly.

Zdravím, poprvé jsem se šel svést do Děčína a hned tohle. Za Podbabou směrem na Kralupy se vyskytují tyto anomálie, tuší prosím někdo, co je špatně a jak to napravit? Děkuji, O.

PS: ke konci roku si zase koupím flešku, ať je vše jak má být a ať mám zálohy. Open Rails 2024-10-01 12-47-50.jpgOpen Rails 2024-10-01 12-50-30.jpgOpen Rails 2024-10-01 12-51-11.jpgOpen Rails 2024-10-01 12-56-49.jpg

Ahoj.
Ajajaj. Máš něco špatně, možná chybějící aktualizace. Teď tam zrovna projíždím s pracovním vlakem a vše ok.

Lze někde sehnat kompletní Shapes se vším co je třeba? Ani nevím čím se mi to stalo, zkusím prolistovat starší zálohy.

Lze někde sehnat kompletní Shapes se vším co je třeba? Ani nevím čím se mi to stalo, zkusím prolistovat starší zálohy.
Kdyby jsi měl SZ, posnul bych ti tam. Pošli mi mejla a pošlu ti celou složku, nebo kdybych věděl, od které aktualizace byla trať postavena, poslal bych i ty. Vím, že ty trať 100% vypirátěnou nemáš. :)

Já jen nepochopím, když dělám blbuvzdorné aktualizace, jak někomu mohou chybět jakékoli soubory? Asi je to tím, že každý je zblblý propagandou, že v instalaci jsou nějaké breberky, tak si vše rozbalují bokem, ale pak zapomenou nakopírovat nějakou složku.
A Složkou Shapes to být nemusí, to mne jen tak napadlo, jako jedna z možností. :)

Jsem si zcela jist, že jsem někde udělal chybu já, ale nemám nejmenší ponětí kde, nebo jak se mi to stalo. Asi přehodnotím rozbalování aktualizací. :) (Není problém propaganda, nýbrž mé až chorobné zaujetí pořadím paths a consist.. :D).

Spíš mi přijde, že Okoun nemá kompletní nebo vůbec nakopírovanou složku TRACK_B na správném místě tj. v kořenovém adresáři s MSTS.

Sranda, sranda. Ale věřím, že skalní fanda nemá problém objednat aktuální verzi. Okoun už se vyjádřil, že počká i já doporučuji až BP 100. :) Ta určitě bude sběratelský kousek. :) Kdo kde má aktualizaci 100 :) :) :) To je i důvod k oslavě.
V té aktualizaci budou jednak Všetaty, ale hodně moc modelaření mezi Dresden a Berlin. Sice to mnohé nezajímá, ale myslím si, že to bude stát za svezení. Tedy ohledně originálních modelů.

Rozhodně si po vydání akt. 100 nadělím opět znovu celý tento projekt na flešce. Já si vždycky takto udělám po nějakém čase radost. :)

Rozhodně si po vydání akt. 100 nadělím opět znovu celý tento projekt na flešce.
Sranda je to, že na Allegru jsem našel flešky 64GB za stejnou cenu, jako kdysi byly 16GB flešky. Ale to byla omezená nabídka. Tedy tam kopíruji i komplet Terrtex 4096. A je zajímavé, že mají i vyšší upload. ADATA. Tedy celá fleška se nahraje rychleji než 32GB. To jsou věci. :)

Back
Nahoře