Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

PŘESNĔEEE a čekal jsem, kdo se chytí. Šlo o prototyp "Plecháče". Ale s Fandou jsem nepočítal. :-)
Nevím, jestli na tuto trať tento stroj někdy zavítal, ale jen taková poznámka - k přečíslování z E 479 na S 479 došlo v roce 1965, tedy v době, kdy tato trať nebyla ještě elektrifikována. Takže údiv Fandy byl vlastně opodstatněný.

Tato aktivita je zcela fiktivní a pitkají se tam vozy, které by se dle skutečnosti nikdy setkat nemohly, je třeba se oprostit od hyperreality, co kde jezdilo dle čísel. Psal jsem ve vlákně obrázků pro ORCZ, že v ní potká hráč modely, které leží ladem a to od Komárka, přes Ganze, Strelu, až po modely vozů, které již v reálu neexistují. A pokud vím, tahle mašina byla vždy na "střídavinu". Jinak jasně, že třeba Bobinu bych tam nedal. :-) V této aktivitě jde spíš o projetí úseků, která víceméně leží ladem, stejně, jako ty modely. Jediná nefiktivní souprava, je zatím Avala a i tu tahá Gorila ČSD. :-) Opakem bude aktivita s Hektorem z Brna přes Tišnov a Studenec do Brna. Ta je zařazena do GVD 2020 a moderní soupravy jsou dle GVD.

Jo, opravdu zde se fantazii meze nekladou. Na trati Šakvice - Hustopeče jezdí tříosák FOD. :-) Když už delší aktivita k seznání tratí na BP, tak ať je na co koukat a né vidět Najbrta 100x jinak. Takže fakt fikce a nelámat si hlavu, rok a kde co a jen koukat na překrásné úseky traté a modely, na které se jinak ve virtuálním depu sype prach.

Já mám v trati i tu Avalu špatně? E 479 mám blbě, to nemám šanci opravit. :) A skutečné poruchy skončí v propadlišti dějin tohoto fóra. Lidi, tady není diskusní kroužek, ale jen chyby v trati. Pak se nedivte, když něco nahlásíte skutečného, že se to neopraví.

Ja tiež asi prispejem svojou troškou k hláseniu chýb. V Brne hln na 6-stej kolaji je asi otočené nástupište na opačnú stranu,vlaky tam otvárajú dvere do kolajiska...6 kolejB.jpg6 nastupiste.jpg

Ale podle toho horního obrázku jsou ty zelené linky perónů správně. S tím už se nic jiného udělat nedá. Jedině je zkusit přeinstalovat, jestli se někde v souvislosti s nějakou výstavbou na (celé) trati "nesekly" a přestaly se chovat korektně (to se stát může). Ale nic jiného s tím autor neudělá.

Back
Nahoře