Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dan J. napsal:Hezký den. Vlákno od tvůrce aktivity phptt Nostalgická jízda jsem nenašel, tak to píšu sem. To phptt opravdu mooooc pěkná aktivita . Opravdu jsem si ji užil a v kombinaci s touto tratí, fakt super.
S pozdravem Dan.![]()
Ajaj, tak to jsem přehlídnulphptt napsal:Dane, kdyby si četl, tak jsem uváděl autora : TOMACHEK , ikdyž já mám taky na nostalgii jednu aktivitu rozdělanou ...
Dan J. napsal:Hezký den. Vlákno od tvůrce aktivity phptt Nostalgická jízda jsem nenašel, tak to píšu sem. To phptt opravdu mooooc pěkná aktivita . Opravdu jsem si ji užil a v kombinaci s touto tratí, fakt super.
S pozdravem Dan.![]()
Dane, díky za podporu. Už dlouho jsem chtěl po téhle nádherné trati rozjet jednu z těch krásných Pikkových lokomotiv, a trochu jsem se bál, abych to nepokazil, tak jsem dvojnásobně rád, že se aktivita líbila zkušenému tvůrci .Dan J. napsal:Ajaj, tak to jsem přehlídnul![]()
Takže pochvala autorovi Tomachekovi.
S pozdravem Dan.
Zdravim Robert. Riešenie tvojho problému by sa dalo uskutočniť nasledovne. V activity editore, treba nefunkčnú trasu opraviť, teda nadefinovať ju nanovo. Zrejme aktualizácia trate spôsobila nefunkčnosť trasy.Robert Schindler napsal:Zdravím,
stal se mi problém, který jsem tu už jednou z někým řešil, ale výsledek si nepamatuji. Prohledával jsem forum, ale našel pouze odkaz na příspěvek, který zde už není. O co mi jde: zkoušel jsem aktivitu 240_LM_Os4811.apk. V AE se mi při otevření 2x objeví hláška:
Servis 240_LM_Os4811, trasa "240_LM_Os4811", po nahrání nelze nastavit.
V AE je ještě hláška o nefunkčním .pat. V MSTS pak nelze vybrat v úvodním menu žádnou volbu, všechno je zhasnuté, zešedlé. Jak to opravit? A proč někdo vydává aktivitu s nefunkční trasou? Nebo to v jiné verzi, jiném BINu apod. funguje?
Lukash napsal:Zdravim Robert. Riešenie tvojho problému by sa dalo uskutočniť nasledovne. V activity editore, treba nefunkčnú trasu opraviť, teda nadefinovať ju nanovo. Zrejme aktualizácia trate spôsobila nefunkčnosť trasy.Robert Schindler napsal:... stal se mi problém, ...