Aktivity pro trať 240 Jihlava - Brno

latich

Pokladník
Při hraní aktivity Os4855 jsem se dostal pouze do Tetčic.Protijedoucí souprava zastavila před návěstidlem a stojí.Nepomohlo ani cuknutí dozadu se soupravou hráče.Kde je chyba?Dík.S pozdravem latich.

Luďku po tvé úpravě aktivita funguje.Stejná chyba je u aktivity Junák.Na stejném místě Tetčice.S pozdravem latich

Hezký den. Vlákno od tvůrce aktivity phptt Nostalgická jízda jsem nenašel, tak to píšu sem. To phptt opravdu mooooc pěkná aktivita . Opravdu jsem si ji užil a v kombinaci s touto tratí, fakt super.
S pozdravem Dan. :D

Naposled editoval moderátor:
Dane, kdyby si četl, tak jsem uváděl autora : TOMACHEK , ikdyž já mám taky na nostalgii jednu aktivitu rozdělanou ...
Dan J. napsal:
Hezký den. Vlákno od tvůrce aktivity phptt Nostalgická jízda jsem nenašel, tak to píšu sem. To phptt opravdu mooooc pěkná aktivita . Opravdu jsem si ji užil a v kombinaci s touto tratí, fakt super.

phptt napsal:
Dane, kdyby si četl, tak jsem uváděl autora : TOMACHEK , ikdyž já mám taky na nostalgii jednu aktivitu rozdělanou ...
Dan J. napsal:
Ajaj, tak to jsem přehlídnul :eek: :eek: Takže pochvala autorovi Tomachekovi.
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Ajaj, tak to jsem přehlídnul :eek: :eek: Takže pochvala autorovi Tomachekovi.
S pozdravem Dan.
Dane, díky za podporu. Už dlouho jsem chtěl po téhle nádherné trati rozjet jednu z těch krásných Pikkových lokomotiv, a trochu jsem se bál, abych to nepokazil, tak jsem dvojnásobně rád, že se aktivita líbila zkušenému tvůrci .

Zdravím,

stal se mi problém, který jsem tu už jednou z někým řešil, ale výsledek si nepamatuji. Prohledával jsem forum, ale našel pouze odkaz na příspěvek, který zde už není. O co mi jde: zkoušel jsem aktivitu 240_LM_Os4811.apk. V AE se mi při otevření 2x objeví hláška:

Servis 240_LM_Os4811, trasa "240_LM_Os4811", po nahrání nelze nastavit.

V AE je ještě hláška o nefunkčním .pat. V MSTS pak nelze vybrat v úvodním menu žádnou volbu, všechno je zhasnuté, zešedlé. Jak to opravit? A proč někdo vydává aktivitu s nefunkční trasou? Nebo to v jiné verzi, jiném BINu apod. funguje?

Robert Schindler napsal:
Zdravím,

stal se mi problém, který jsem tu už jednou z někým řešil, ale výsledek si nepamatuji. Prohledával jsem forum, ale našel pouze odkaz na příspěvek, který zde už není. O co mi jde: zkoušel jsem aktivitu 240_LM_Os4811.apk. V AE se mi při otevření 2x objeví hláška:

Servis 240_LM_Os4811, trasa "240_LM_Os4811", po nahrání nelze nastavit.

V AE je ještě hláška o nefunkčním .pat. V MSTS pak nelze vybrat v úvodním menu žádnou volbu, všechno je zhasnuté, zešedlé. Jak to opravit? A proč někdo vydává aktivitu s nefunkční trasou? Nebo to v jiné verzi, jiném BINu apod. funguje?
Zdravim Robert. Riešenie tvojho problému by sa dalo uskutočniť nasledovne. V activity editore, treba nefunkčnú trasu opraviť, teda nadefinovať ju nanovo. Zrejme aktualizácia trate spôsobila nefunkčnosť trasy.

Lukash napsal:
Robert Schindler napsal:
... stal se mi problém, ...
Zdravim Robert. Riešenie tvojho problému by sa dalo uskutočniť nasledovne. V activity editore, treba nefunkčnú trasu opraviť, teda nadefinovať ju nanovo. Zrejme aktualizácia trate spôsobila nefunkčnosť trasy.

Pokud to způsobila aktualizace tratě, tak se v tom případě musím omluvit autorovi aktivity. :eek:
_____________________________________________________________________________________________________
Pozn. moderátora: Citujeme, potom citujeme citáty, potom citujeme citáty predchádzajúcich citátov ... jak u blbých

Pozn. moderátorovi: Máte pravdu, neuvědomil jsem si to. Byl jsem ovlivněn tím, že to tu dělá kdekdo. Viz např. Dan J. o několik příspěvků výše. Škoda jen, že je to zrovna pod mým příspěvkem. :)

Back
Nahoře