Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Deterio, nechci rejpat, těch polotovarů se ti tady válí spousta, ale finál žádný... Michale: ty už jsi nebyl v hospodě a já se domluvil s 742.041 na fotky těchto nádraží.
Přejezdy jsou dobré, ale: potřeboval bych levé závory, jednokolejné přejezdy a se závorami délky 7,5 metru. Zároveň nešel by vyřešit problém s křížem? Vypadá to divně.
Ale jinak dobrá práce. Aspoň přejezd v Bubenečské ulici vypadá tak jak má.
Nazdar Deterio,
jak tak koukám,asi dnes budu mít Vánoce. Drahotuše jsi tedy "rozjel" parádně.
Co se týče fotografování dalších objektů,v brzké době mě čeká Polom,Jeseník nad Odrou,Suchdol nad Odrou,Hladké Životice,Studénka,Ostrava-Svinov,mosty přes Odru,Ostravici a největší "hrůza" Ostrava hl.n. spolu s Hranicemi na Moravě. Jak je tedy vidět,už toho moc nafotit nezbývá.
Ať se daří.
David
PS.Kdo by chtěl s focením objektů na traťovém úseku Polom - Ostrava hl.n. pomoci,může se mi klidně ozvat.Za ochotu pomoci předem děkuji.
Deterio je možno model sloupů i ramen sik (hlavně) otočit o 180 stupňů? Všechny ramena sik se mi otočily a napravovat vše je velmi pracné, jinak velmi pěkné modely. Dále nesedí model 2AP brány 4 koleje, je příliš krátká. Díky.
Nové přejezdy jsem ještě netestoval, ale mám malou poznámku k novým bránám TV. Zkoušel jsem je ve své trati a vypadají opravdu dobře. ALE postrádám v archivu koridorové verze (kromě 2 výjimek) a zcela kotevní brány (i stožáry - když už jsi se pustil do doplňování). Tudíž jsem zase vrátil zpět starou verzi Tomiho bran, neboť v každé stanici se neustále střídaly verze stará (to, co není nově doplněno), nová koridorová (ty 2 výjimky) a nová nekoridorová, což působilo docela divně. Škoda, kdyby jsi doplnil celý sortiment, tak by to byla paráda.
Tak to se sérií nedodělků od Deteria, které jsem mu asi před měsícem vypsal už mám asi smůlu. Už má toho chudák opravovat tolik, že má do penze vystaráno.
Zdravím a chválím!!!!
Škoda,že odvrácené jazyky od přestavníků nepřehazují závaží a návěsti,ale to je pravděpodobně neřešitelná věc u skládaných výměn.
Mirek