Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud jde o lokomotivy s tendrem tak ano. U tendrovek je situace lepší.Ahoj, Když se teď vyrojilo několik parních lokomotiv laděných pro OpenRail. Začal jsem špekulovat nad nějakým timetable s párami. Došlo mi, že asi bude potřeba páry v koncových stanicích otáčet na cestu zpět. Nicméně kdy se podívám na stanice ve Ztracené tak snad žádná nemá možnost otočení lokomotivy na točně nebo trianglu. I jiné dobové - Zlatohorka, Dvoukolejka jsou na tom podobně.
Vůbec nejsem odborník na parní éru, ale měl jsem za to že páry mají omezené možnosti jízdy tendrem napřed (limit 30km/h?), z čehož usuzuji že točny a triangly museli být v těch dobách poměrně častný jev... Je to tak?
Obě verze Ztracené fungují pod Uniglobalem nebo X-Tracks. Takže já osobně bych je zařadil buď ke Dvoukolejce, nebo 310tce.Zdravím a mám prosbu - pod který Global (skupinu tratí) můžu nainstalovat tratě
"Ztracena_1987" a "Ztracena_old"?
Tratě mám rozdělené do skupin podle Globálů - viz obrázek.
Zobrazit přílohu 32343
Zdravím a děkuji - zkusím 310.Obě verze Ztracené fungují pod Uniglobalem nebo X-Tracks. Takže já osobně bych je zařadil buď ke Dvoukolejce, nebo 310tce.