bob57_cz
Učitel češtiny
Tu knihovnu ddraw máš správně?mám hold smůlu
A čemu holduješ?
Když nechceš, tak nechceš. Já se vnucovat nebudu. Když nemyslíš, tvá volba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tu knihovnu ddraw máš správně?mám hold smůlu
Nikde tady nevidím návod jak/kam vložit DDraw.dll. Pokud ještě poradíte s tímhle a nepůjde to, tak určitě využiji Váš návrh na Skype.Tu knihovnu ddraw máš správně?
A čemu holduješ?
Když nechceš, tak nechceš. Já se vnucovat nebudu. Když nemyslíš, tvá volba.
No já jsem to už vzdal a nahodil jsem Windows 7 Home Premium, který jsem si koupil. Ale pokud napíšete ten návod, tak to vyzkouším na stolním PC kde je také Windows 10 a sedmička tam nejde. Děkuji.Jednoduše jsou ve widlousech ve složkách System32 a WOW64, ale origo se zálohují a nahradí modifikovanou z 8.1, která se stáhne přes ten jeden návod.
Aha, tak Vám to asi také nefunguje a jen si tady honíte triko, že Vám to funguje. Nevadí. I tak děkuji. Mějte se.Další návod nikomu individuálně vypisovat nebudu. Už tady mezi různými návody je obsažen. Dálkovou pomoc jsi odmítl. Tím končím. U mne to funguje.
Hehe, tos' zabilAha, tak Vám to asi také nefunguje a jen si tady honíte triko, že Vám to funguje. Nevadí. I tak děkuji. Mějte se.
Od čeho je fórum? Od toho, že pokud někdo něco neví, tak se zkusí zeptat a někdo schopný třeba poradí. Jenže toto fórum už není to, co bývalo. Dříve se tady snažil někdo i někomu poradit. Se nedivím, že už vůbec nevychází žádné nové modely a tratě. Jen p. Šemora a p. Kašpárek jsou aktivní, ale věřím, že je to také dříve nebo později přestane bavit a ukončí svou činnost.Hehe, tos' zabil
Funguje to každému kto chce a troška pohne šedou hmotou. Ale je nutné zvládať prácu s Windows. Ak niekto zvládne trafiť myšou na nejakú ikonu a kliknúť na ňu to zďaleka nemožno považovať že ovláda PC a Windows, a je jedno či má Win XP, Vista, 7, 8 či 10.
Všetci ukončíme svoju činnosť, skôr alebo neskôr.je to také dříve nebo později přestane bavit a ukončí svou činnost.
Kdyby mi to nefungovalo, tak bych nenabízel pomoc s tou dálkovou správou, kterou jsi odmítl, blbečku.Aha, tak Vám to asi také nefunguje a jen si tady honíte triko, že Vám to funguje. Nevadí. I tak děkuji. Mějte se.

Popravdě nevím, jestli zrovna v té knihovně není chyba. Já osobně ji v systému (sysWOW64) nemám a ani netuším proč. Ovladač mám aktuální pro svou grafickou kartu 18.5.1. Tak jsem šel na stolní počítače kde je Windows 7 a odtud jsem si z patřičné složky knihovnu stáhl a poté u sebe vložil do složky s hrou. Patch jsem provedl a nic. Pokud by někdo věděl kde stáhnout správnou knihovnu pro Windows 10 budu jen rád.Máš v simu přidánu ze systému knihovnu pro ATI a modifikovanou patchem? Viz výše.
Moc děkuji. Vážím si toho.Read only = jen pro čtení.
Simulátor by je jinak přepsal a ztratily by se dodatky pro "bin".
(Nebo instalovat bin až po nastavení prostředí.)